Anchetă aproape de final în cazul elevului care a căzut de la etaj, în timpul unei pauze. Ce măsuri se vor lua!
BOTOSANI

Anchetă aproape de final în cazul elevului care a căzut de la etaj, în timpul unei pauze. Ce măsuri se vor lua!

 Ciprian Manolache  

Un accident nefericit! Aceasta este concluzia în urma verificărilor făcute la Liceul "Dr. M. Ciucă" din Săveni, după ce un elev a căzut de la etajul I, în timpul unei pauze.

Copilul în vârtsă de 13 ani, care a fost rănit, a stat cinci zile în spital, fiind acum în afara oricărui pericol. 

"Au fost interogați profesorul de serviciu, părinții elevilor, elevii în cauză. Elevul accidentat a stat cinci zile în spital, acum a ieșit, este recuperat în totalitate. Celălalt elev care l-a împins va avea nota scăzută la purtare cu un punct, așa s-a decis în cadrul Consiliului profesoral al clasei și ulterior al liceului. Dacă în tremen de 60-80 de zile va manifesta un comportament civilizat i se șterge această sancțiune. Părinții nu au nicio pretenție de ordin moral sau civil, a fost pur și simplu un accident", a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Incidentul în urma căruia elevul a ajuns pe patul de spital s-a petrecut în timpul unei pauze. El stătea pe o balustradă din incinta unității de învățământ când un coleg l-a împins în joacă. Elevul s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul I.

 

Spune-ne opinia ta