Un cuplu de indieni a vrut să facă nuntă cu 400 de invitaţi la Palatul Parlamentului!

A doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon, Palatul Parlamentului este unul dintre cele mai importante puncte turistice din România.

Un cuplu de indieni a vrut să facă nuntă cu 400 de invitaţi la Palatul Parlamentului!

Un cuplu de indieni a vrut anul trecut o nuntă cu alai de 400 de persoane. Palatul Parlamentului a părut o locaţie perfectă, însă aici nu se mai organizează nunţi de ani buni. În schimb, sălile sunt închiriate pentru revelioane, conferinţe, baluri sau târguri. Indienii au ales în schimb un palat al unui sultan din Turcia.  

A doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon, Palatul Parlamentului este unul dintre cele mai importante puncte turistice din România. Atractiv a fost şi pentru un cuplu de indieni stabilit la Dubai, care a vrut să-şi organizeze nunta în clădirea construită în timpul lui Nicoale Ceauşescu.

"Directorul unei agenţii de turism din India ne-a spus că are un client care caută ceva cu totul şi cu totul deosebit, vor ceva de care nu s-a mai auzit. Aveau 400 de invitaţi, nunta la indieni durează trei zile şi trei nopţi, iar după aceea vroiau şi un tur cu toţi invitaţii de încă trei zile. Eu le-am propus Palatul Parlamentului pentru că era singura locaţie care îndeplinea toate criteriile, fiind şi hotelul Marriott", a declarat pentru Economica.net Cecilia Enache, reprezentantul unei agenţii de turism.

Aceasta spune că ştia de la prieteni care se ocupă cu organizarea de nunţi că este posibil ca cei doi indieni să-şi facă nunta acolo. Angajaţii Palatului Parlamentului i-au spus însă că "nu se mai fac nunţi".

"Din păcate, pierdem oportunităţi multe. Am avut trei, patru cereri", mai spune Cecilia Enache. Aşa că indienii au ales un palat din Turcia care a aparţinut în trecut unui sultan.

Deşi nu ştie cât ar fi vrut indienii să plătească pentru toată nunta, Enache mai spune că doar o noapte de cazare la un hotel de cinci stele, prin intermediul agenţiei, nu la tariful de la recepţie, ar fi costat 120 de euro/camera. Un mic calcul arată că 400 de persoane cazate în 200 de camere timp de trei zile ar fi costat 72.000 de euro. La care se adaugă costurile pentru avioanele charter, dar şi restul vacanţei în România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...