Peste 5000 de lei, salariul pentru un post de medic la Spitalul Județean. VEZI oferta locurilor de muncă!

Peste 400 de locuri de muncă au la dispoziție botoșănenii în acest final de an. Salarii de peste 5.000 de lei pentru medici, oferte atractive din partea unei instituții de cultură și numeroase posturi pentru persoanele cu studii medii. 

Peste 5000 de lei, salariul pentru un post de medic la Spitalul Județean. VEZI oferta locurilor de muncă!

Direcția de Sănătate Publică Botoșani scoate la concurs un post de chimist principal, salariul fiind de aproape 4.000 de lei pentru perioadă nedeterminată, cu 7 ore de lucru pe zi. 

O altă ofertă atractivă vine de la Spitalul Mavromati, care asigură salarii între 2.755 și 5180 de lei pentru posturi de medic specialist ATI. De asemenea, programul zilnic este de 7 ore. 

Un medic specialist cardiologie va primi un salariu cuprins între 2.648 și 4.859 lei pe luna, tot la Spitalul Județean Mavromati, la fel de atrăgătoare fiind și oferta pentru medic specialist spec. medicină internă, ceva mai mic fiind salariu pentru specializarea ortopedie pediatrică. 

În schimb, un asistent medical generalist va câștiga, tot la Spitalul Mavromati, un salariu de 1.550 lei, pentru 8 ore de lucru pe zi. 

În topul angajatorilor se menține, în această lună, Filarmonica Botoșani, care scoate la concurs posturi de artiști instrumentiști, dar și numeroși agenți economici din județ.

Vezi AICI locurile de munca vacante!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
3

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
214

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
156

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...