Posturi vacante, intermediate de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani! Document

Piaţa locurilor de muncă vacante din judeţul Botoşani începe să se dezmorţească, angajatorii căutând personal specializat sau măcar în curs de specializare pentru posturile pe care trebuie să le ocupe.

Posturi vacante, intermediate de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani! Document

În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă intermediază ocuparea a 420 de locuri de muncă la nivelul judeţului Botoşani, la care se adaugă încă 156 de posturi vacante în judeţe apropiate.

La Botoşani, de exemplu, asociaţia Grupului de Acţiune Locală "Codrii de Aramă" scoate la concurs funcţii de director, referent, evaluator proiecte, dar cu jumătate de normă, salarizarea fiind eferentă unui program restrâns.

Direcţia Silvică are nevoie de un şef de district silvic pentru zona Truşeşti, salariul aferent postului fiind de 1.657 dar şi de şefi de formaţie exploatare, ingineri silvici şi pădurari.

Oferta completă a locurilor de muncă vacante le găsiţi aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
152

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
240

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
102

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...