Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

Un lanţ de magazine cu articole sportive, prezent de câteva luni şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 de milioane de euro în România. 

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.

„Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei, la Botoşani, pentru că am avut numeroase reacţii pozitive de la clienţi care îşi doreau un magazin Decathlon în oraşul lor“, a spus Alex Domşa, director de expansiune în cadrul Decathlon România.

Suprafaţa magazinului din Botoşani este de 1.100 de mp, iar produsele oferite pot fi utilizate în 50 de sporturi.

Retailerul va mai deschide încă două magazine până la finalul anului - în Piatra Neamţ, printr-o investiţie de 650.000 de euro, şi în Buzău, unde francezii plănuiesc să investească 800.000 de euro, urmând a ajunge la peste 20 de unităţi în România.

Compania a inaugurat săptămâna trecută primul centru logistic din România, în urma unei investiţii de patru milioane de euro. Depozitul, aflat în Ştefăneştii de Jos din Ilfov, va aproviziona trei ţări din Europa de Sud-Est - România, Bulgaria şi Grecia. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 29.000 mp şi va avea în stoc peste 1,5 milioane de articole sportive, iar zilnic vor fi livrate între 50.000 şi 180.000 produse, în funcţie de sezon şi comenzi.

Sursa: Zf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1248

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
338

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
321

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...