Crescătorii de ovine mai au la dispoziţie câteva zile pentru a accesa ajutorul de minimis pentru lână

Câteva zile mai au la dispoziţie crescătorii de ovine din judeţul Botoşani pentru a se înscrie în programul iniţiat de Ministerul Agriculturii pentru valorificarea lânii. Direcţia Agricolă îşi prelungeşte programul tocmai din acest motiv.

Crescătorii de ovine mai au la dispoziţie câteva zile pentru a accesa ajutorul de minimis pentru lână

Un comunicat al Direcţiei Agricole reaminteşte crescătorilor de ovine să vină la Direcția Agricolă Județeană Botoşani, până la 30 august 2017, pentru a se înscrie în registrul unic de evidenţă, să primească sprijinul financiar de 1 leu / kg pentru lâna comercializată.

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 500, beneficiarii sunt persoane fizice care au atestat de producător, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale și persoane juridice. De asemenea, beneficiarii trebuie să dețină o exploataţie de ovine înregistrată în Registrul Național al Exploatațiilor și să facă dovada comercializării cantității de lână pentru care solicită acordarea sprijinului până la 1 iulie 2018.

În zilele de sâmbătă 26 aug. 2017 şi duminică 27 aug. 2017, specialiştii DAJ Botoşani vor fi implicaţi în preluarea şi înscrierea crescătorilor de ovine în registru, astfel că vor lucra în programul normal 08.00 – 16.00, pentru a veni în sprijinul crescătorilor de ovine.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...