„Povestea puiului de balaur”, spectacol interactiv al Teatrului „Mihai Eminescu”, se joacă în cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură! (foto)

Publicul botoșănean iubitor de teatru este invitat  joi, 22 august, de la ora 11, în Centrul Istoric al municipiului Botoșani, la spectacolul pentru copii și nu numai: „Povestea puiului de balaur”.

.„A fost odată ca niciodată. Undeva departe, dar nu foarte. Pe aici, pe la noi, dar dincolo de vecini. Trăia un balaur, dar nu oricare. Și avea un fiu, Balaurul cel Mic.”

O poveste născută în Teatrul „Mihai Eminescu”, povestită rând pe rând de actori, regizori, scenografi, și de toți ceilalți muncitori din teatru. Și iată ce a ieșit – „Povestea puiului de balaur”. „Balauraș”, cum îi spun cei implicați în realizare.

Toți copiii, de la mic la mare, cu părinți și cu bunici (există și pentru ei pilde de învățătură), sunt așteptați în Piața „1 decembrie 1918”, în cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură din Municipiul Botoșani, joi, 22 august, de la ora 11, pentru un spectacol inedit, interactiv, „Povestea puiului de balaur” de Lucian Băleanu, povestită de actrița Lenuș Moraru.

Festivalul Instituțiilor de Cultură a ajuns în acest an la a III a ediție și se desfășoară în perioada 21-23 august în Centrul Istoric al municipiului Botoșani. Festivalul este organizat de cele trei instituții de cultură din subordinea Primăriei Botoșani: Teatrul pentru Copii și Tineret Vasilache, Teatrul „Mihai Eminescu” și Filarmonica „George Enescu” Botoșani



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...