Moment unic din viața unui botoșănean celebru, anulat din cauza incendiului de la Crevedia

Explozia de la Crevedia a determinat anularea unui eveniment unic din viața actorului născut la Botoșani într-o zi de 27 iulie a anului 1950.

Chiar în ziua în care împlinea 73 de ani, actorul Mihai Mălaimare a avut parte de un eveniment neplăcut. Primăria Municipiului București a anulat însă evenimentele din cadrul cadrul ”Străzi Deschise-București, Promenadă Urbană”, după exploziile care au avut loc, sâmbătă seară, în localitatea dâmbovițeană Crevedia.

În cadrul acestui eveniment, actorul avea pregătit un spectacol de retragere.

„Din respect pentru victimele tragediei de la Crevedia, pompieri și civili, Primăria Capitalei a decis anularea tuturor evenimentelor de astăzi, de pe Calea Victoriei, din cadrul ”Străzi Deschise-București, Promenadă Urbană. Spectacolul de retragere al maestrului Mihai Mălaimare care trebuia să aibă loc în această seară va fi reprogramat pentru o dată ulterioară”, a transmis Primăria Municipiului București.
 



Chiar dacă Primăria a anunțat că evenimentul va avea loc la o dată ulterioară, actorul Mihai Mălaimare spune că spectacolul nu se va reprograma.

„Nu comentez în niciun fel decizia Primăriei Capitalei de a suspenda spectacolul! Regret nespus că eu nu am fost acolo să-i întâmpin pe cei care au venit totuși într-un număr atat de mare! Vă mulțumesc din suflet tuturor, vă îmbrățișez cu drag și sper din toată inima că nu mă veți considera pe mine vinovat pentru că ați fost privați de un spectacol pe care îl așteptați cu atât drag! Această seară a fost ultima mea prezență sub stindardul Masca, spectacolul nu se va reprograma! Vă îmbrățișez pe toți cu toată dragostea!”, a spus actorul, pe Facebook.

Pe 27 august, când împlinea 73 de ani, actorul și regizorul Mihai Mălaimare ar fi trebuit să își ia rămas bun de la Teatrul Masca serbând astfel ziua de naștere cu un one man show în aer liber, în cadrul proiectului Străzi deschise – București, Promenadă urbană 2023.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...