Moment unic din viața unui botoșănean celebru, anulat din cauza incendiului de la Crevedia

Explozia de la Crevedia a determinat anularea unui eveniment unic din viața actorului născut la Botoșani într-o zi de 27 iulie a anului 1950.

Moment unic din viața unui botoșănean celebru, anulat din cauza incendiului de la Crevedia

Chiar în ziua în care împlinea 73 de ani, actorul Mihai Mălaimare a avut parte de un eveniment neplăcut. Primăria Municipiului București a anulat însă evenimentele din cadrul cadrul ”Străzi Deschise-București, Promenadă Urbană”, după exploziile care au avut loc, sâmbătă seară, în localitatea dâmbovițeană Crevedia.

În cadrul acestui eveniment, actorul avea pregătit un spectacol de retragere.

„Din respect pentru victimele tragediei de la Crevedia, pompieri și civili, Primăria Capitalei a decis anularea tuturor evenimentelor de astăzi, de pe Calea Victoriei, din cadrul ”Străzi Deschise-București, Promenadă Urbană. Spectacolul de retragere al maestrului Mihai Mălaimare care trebuia să aibă loc în această seară va fi reprogramat pentru o dată ulterioară”, a transmis Primăria Municipiului București.
 Chiar dacă Primăria a anunțat că evenimentul va avea loc la o dată ulterioară, actorul Mihai Mălaimare spune că spectacolul nu se va reprograma.

„Nu comentez în niciun fel decizia Primăriei Capitalei de a suspenda spectacolul! Regret nespus că eu nu am fost acolo să-i întâmpin pe cei care au venit totuși într-un număr atat de mare! Vă mulțumesc din suflet tuturor, vă îmbrățișez cu drag și sper din toată inima că nu mă veți considera pe mine vinovat pentru că ați fost privați de un spectacol pe care îl așteptați cu atât drag! Această seară a fost ultima mea prezență sub stindardul Masca, spectacolul nu se va reprograma! Vă îmbrățișez pe toți cu toată dragostea!”, a spus actorul, pe Facebook.

Pe 27 august, când împlinea 73 de ani, actorul și regizorul Mihai Mălaimare ar fi trebuit să își ia rămas bun de la Teatrul Masca serbând astfel ziua de naștere cu un one man show în aer liber, în cadrul proiectului Străzi deschise – București, Promenadă urbană 2023.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradiții și obiceiuri în Ajun de Sfântul Andrei, usturoi pus la uși și busuioc sub pernă

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
76

Există câteva tradiții și obiceiuri în Ajun de Sfântul Andrei 2023 pe care oamenii le respectă cu sfințenie, iar printre ele se numără usturoiul pus la uși, dar și pusul de ...

În acest sfârșit de săptămână, Teatrul „Mihai Eminescu” invită botoșănenii la spectacolul „La Academie” de Alexandra Felseghi

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
145

”Sărbătorim luna cadourilor cu un cadou special pentru spectatorii noștri dragi. Fă un cadou special cuiva drag și oferă-i în dar un spectacol de teatru! La spectacolele din luna dec...

Măsurile de ordine publică stabilite de autorități pentru perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 în județul Botoșani

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
62

În contextul zilelor libere ocazionate de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au dispus o serie de ...