A murit un membru al trupei Holograf. Dan Bittman: "Nu credeam că doare atât de tare!" VIDEO

"O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre"

A murit un membru al trupei Holograf. Dan Bittman: "Nu credeam că doare atât de tare!" VIDEO

   foto: miscareaderezistenta.ro

Clăparul şi chitaristul Mihai Coman, colaborator al trupei Holograf de mai bine de 20 ani, a încetat din viaţă în urma unei boli necruţătoare, la vârsta de 62 de ani. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate!

"A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre", a anunțat decesul, pe contul de Facebook, trupa Holograf.

"Nu credeam ca doare atat de tare... Mihai.. mergi cu Dumnezeu...", a scris și Dan Bittman, pe contul său.

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului "Pur şi simplu"(2003), un pianist remarcabil, dar şi un "om bun la toate", care s-a ocupat inclusiv de masterizarea şi mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind şi un excelent inginer de sunet, scrie Miscarea de rezistenta.

În ultima perioadă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. La unul dintre cele mai recente concerte, din luna martie, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă, absent în acel concert.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...