Bittman: Se stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

Bittman: Se stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

 DAN BITTMAN  

Dan Bittman, fostul consilier al ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat joi seara ca la nivelul Ministerului se stie cine fura, insa "exista firme care nu trebuie controlate niciodata".

"Sa nu credeti ca la nivelul Ministerului de Finante nu se stie ce se intampla in realitate. Sa nu credeti ca nu se stie cine fura. Se stie, sunt urmariti, filmati, arhivati. Insa exista firme care nu trebuie controlate niciodata" , a declarat solistul Dan Bittman, invitat joi seara in platoul Realitatea TV.

Fostul consilier al ministrului Vladescu a precizat ca a lucrat in minister doar pentru a vedea, din curiozitate, ce se intampla "in interior", si ca nu ar dori sa arate cu degetul spre anumite persoane din institutie.

Dan Bittman a afisat o atitudine extrem de critica la adresa politicienilor, avertizand ca niciun politician nu face ceva pentru populatie, conform ziare.com.

"Cetatenii nu sunt implicati in mecanismul de luare a deciziilor. Noi suntem doar cei care suporta. (...) Nu va mai asteptati la nimic bun de la politicieni", a conchis Dan Bittman.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
3

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...

Spectacolul „Vasilache şi Mărioara” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache" din Botoșani

astăzi, 19:57
15

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Ioana Buta, Pavel Petraşi şi Cosmin Tanasă!„Cea mai vestită poveste despre cel mai vestit cuplu românesc, Vasil...

Poliţiştii botoşăneni, alături de elevi în „Săptămâna prevenirii criminalităţii” (Foto)

astăzi, 19:25
27

Prima zi a  „Săptămânii prevenirii criminalităţii 2024” a fost dedicată prevenirii victimizării minorilor,  poliţiştii de prevenire fiind alături de elevii din cla...