Ploile nu contenesc nici saptamana viitoare!

Ploile nu contenesc nici saptamana viitoare!
Potrivit meteorologilor, vineri si sambata se asteapta ploi locale si mici, iar duminica revin ploile torentiale in toata tara.

Vineri, ploile isi vor face in continuare simtita prezenta in centrul, sudul si estul tarii, ca si in zona montana. Precipitatiile vor fi de peste 25-30 de litri pe metru patrat, iar temperaturile intre 24 si 32 de grade.

Si sambata va ploua pe arii extinse, dar, din fericire, nu vor fi ploi torentiale. Temperaturile sunt insa in scadere, fiind in jur de 29-30 de grade.

Si ziua de duminica va aduce un nou val de ploi si frig. In nordul si centrul tarii, maximele vor fi in jur de 25 de grade si nu mai mult de 22-23 in depresiuni. Ceva mai cald va fi in sud-vest, cu temperaturi de cel mult 28-29 de grade.

Nici saptamana viitoare ploile nu ne vor lasa in pace, specialitsii ANM avertizand ca va ploua zilnic in aproape toate zonele tarii si vor fi inundatii, mai ales acolo unde deja s-au mai produs.

Administratia Nationala de Meteorologie a extins joi pana vineri de dimineata avertizarea cod galben de ploi abundente, valabila pentru Moldova, nordul Dobrogei, nord-estul Munteniei, precum si zona Carpatilor Orientali.

Vizate sunt judetele Mures, Maramures, Suceava, Bistrita Nasaud, Harghita, Neamt, Botosani, Iasi, Bacau, Covasna, Vrancea, Vaslui, Brasov, Galati, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
70

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
101

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
93

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...