Prim-ministrul României, impresionat de lucrările efectuate de o firmă din Botoşani!

Lucrările unei companii din Botoşani au ajuns să fie lăudate de prim-ministrul României, care a ţinut să remarce rapiditatea executării. 

Prim-ministrul României, impresionat de lucrările efectuate de o firmă din Botoşani!

Este vorba despre lucrările efectuate de compania Tehnic Asist, din Botoșani, la Aeroportul Otopeni. 

”S-a terminat asfaltarea pistei 1 – adică lucruri care nu prea se mai întâmplaseră – un terminal nou, fluxurile de pasageri. Se întâmplă lucrurile şi în transporturi”, a declarat Mihai Tudose în cadrul unei emisiuni la o televiziune naţională. 

Lucrările executate de compania botoşăneană au însemnat reabilitarea a 67.000 mp pe pista de rulare nr.1 a celui mai mare aeroport din ţară.

Finalizarea lucrărilor permite operarea pistei la capacitate maximă, inclusiv în condiții de vizibilitate redusă (ceață, ninsoare abundentă) sau vreme nefavorabilă.

De asemenea, compania se va ocupa în continuare de lucrări asemănătoare în cadrul aeroportului. 

Firma botoşăneană nu este la prima experienţă de acest gen. A derulat un proiect de 50 de milioane de euro pentru modernizarea aeroportului de la Salcea. De asemenea, a mai executat lucrări la aeroporturile din Tulcea, Satu Mare şi Băneasa. 

Societatea din Botoşani este acreditată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română şi este supusă inspecţiilor periodice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
286

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
419

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...