Firma ElectroAlfa, premiată la Gala Capital. Ocupă locul doi pe ţară în industria energetică

Firma botoşăneană Electroalfa este fruntaşă în industria energetică din România fiind premiată în cadrul Galei Capital, organizată la Bucureşti. Compania ocupă poziţia secundă în ramura în care activează. 

Firma ElectroAlfa, premiată la Gala Capital. Ocupă locul doi pe ţară în industria energetică

Firma ElectroAlfa Internaţional este descrisă de organizatorii galei ca fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul energetic, specializat în producţia şi furnizarea de echipamente electrice de medie şi joasă tensiune. 2016 a fost un an important pentru Electroalfa, întrucât a marcat atât un sfert de secol de la înfiinţarea companiei, dar şi implementarea unui nou sistem de management bazat pe principii Kaizen.

În prezent, compania are în derulare programe investiţionale care au ca obiectiv extinderea capacităţilor de producţie a căror valoare totală se ridică la 7,7 milioane lei. Acestea vizează extinderea fabricii de confecţii metalice şi construcţia unei noi fabrici de echipamente de medie tensiune.

Pentru acest an, Gheorghe Ciubotaru, fondatorul şi preşedintele grupului, se aşteaptă la o cifră de afaceri de peste 128 mil. lei (28,5 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În prezent, grupul Electroalfa are 480 de angajaţi, care activează atât în cadrul celor 3 fabrici de producţie din Botoşani, cât şi în birourile de vânzări sau proiectare din mai multe oraşe din ţară sau Republica Moldova. Anul viitor este estimată o creştere a personalului cu 20% ca urmare a extinderii capacităţilor de producţie.

"Premiul doi ajunge la o compania care a marcat, în 2016, 25 de ani de la înfiinţare. În toată această perioadă, investiţiile în dezvoltare şi creşterea capacităţii de producţie au reprezentant principala preocupare a acţionarilor. În acest an, compania a demarat lucrările la o nouă fabrică, prin care numărul de personal urmează să fie majorat anul viitor cu 20%", se arată în mesajul de la gala de primiere. 

La decernarea premiilor au  fost luate în calcul atât rezultatele financiare obţinute pe parcursul anului trecut cât şi investiţiile realizate. S-a urmărit acţiunile de marketing, inovaţiile, deciziile strategice, produsele noi lansate anul trecut şi în prima parte a acestui an.



 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
66

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
201

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
335

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...