Electroalfa lansează Școala de Ucenici, program de calificare într-o meserie tehnică

Electroalfa lansează Școala de Ucenici, program de calificare într-o meserie tehnică

Începând cu luna septembrie, Electroalfa va demara un proiect pilot prin care tinerii absolvenţi de şcoli profesionale şi licee tehnice din județul Botoșani se pot califica într-o meserie tehnică. Programul de calificare se va derula pe o perioadă de 3 luni și va include atât ore de pregătire teoretică, cât și sesiuni practice în cadrul celor trei fabrici de producție Electroalfa.
 
Tinerii interesați să învețe o meserie și să-și asigure un loc de muncă într-o companie românească de succes se pot înscrie în cele două sesiuni deschise:
• grupa 1- până la 31 iulie 2017
• grupa 2- până la 31 august 2017
 
Electroalfa va oferi calificare internă la locul de muncă, sub îndrumarea unor mentori dedicați în următoarele domenii: electrician, lăcătuș, operator mașini comandă numerică, vopsitor, sudor.  Pe parcursul programului, ucenicii vor beneficia de aceleași drepturi ca ale unui angajat: salariu, masă caldă la prânz, concediu de odihnă.
 
Pentru a fi acceptați în program, nu este nevoie de experiență profesională anterioară. Candidații trebuie să aibe finalizate minim 10 clase și să nu dețină cazier judiciar. În etapa de selecție se va lua în calcul interesul candidatului de a se alătura companiei noastre. CV-urile însoțite de scrisoarea de intenție se pot depune la sediul central al companiei (Calea Națională 15, Botoșani) sau se pot trimite electronic la adresa jobs@electroalfa.ro cu mențiunea Aplicație Școala de Ucenici.
 
”Compania noastră investește constant în programe de dezvoltare a oamenilor, iar prin acest proiect pilot, în calitate de angajator, dorim să fim implicați și în procesul de pregătire al viitorilor angajaţi. La finalul programului va avea loc o testare, iar în urma rezultatelor tinerii care vor confirma vor putea să se alăture echipei noastre.” Dorina Balan, Manager Resurse Umane
 
***
 
Electroalfa este unul din principalii integratori de soluţii din domeniul energetic din România, specializat în producţia şi furnizarea de echipamente electrice de medie şi joasă tensiune, confecţii metalice, lucrări de antreprenoriat în instalaţii electrice complexe, servicii de inginerie.
 
Electroalfa astăzi:
• 26 de ani de experiență
• Un brand puternic românesc
• O echipă dedicată cu peste 450 de oameni
• 3 fabrici moderne în Botoșani (Echipamente Electrice, Confecții Metalice, Posturi de Transformare Compacte)
• Birouri de proiectare în România (Botoșani, Iași, București, Alexandria) și Republica Moldova (Chișinău)
• Centru de Cercetare Dezvoltare
• Prezență la nivel național și internațional (Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia)

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...