Work House Botoșani – Curățenie cu drag și spor!

Curățenia este un aspect important de care trebuie să ne preocupăm în permanență. Un aer și un spațiu curat înseamnă în primul rând sănătate, deoarece sunt eliminați microbii și suntem mult mai în siguranță. Nu mă refer la curățenia și oridinea pe care o facem aproape zilnic ci la curățenia generală, care trebuie făcută cât mai des posibil. Nu e sufiecient să aspirăm, să ștergem pe jos și praful și trebuie insistat mai mult și făcută curățenie mai intens. La urma urmei o facem pentru noi.

Work House Botoșani – Curățenie cu drag și spor!

 Work House Botosani  

Înainte de toate, un spațiu aerisit e un spațiu mai curat. Indiferent că e vara, iarna sau toamna, trebuie aerisit zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi.

De ce este importantă ordinea și curățenia în casă?

Casa ta poate dezvălui o mulțime de lucruri despre tine, de la cât de mult iți place sa te ingrijesti, până la cât de disciplinat ești. Ordinea și curățenia ar trebui să fie două atuuri ale caminului tău, însă nu doar atunci cand știi că urmează să primești musafiri, ci în orice moment al zilei.

1. Economisești spațiu

Când ai o casă bine organizată și menții curățenia, ba chiar în fiecare sezon te străduiești să faci o curățenie generală si să scapi de obiectele care nu iți mai sunt de folos, poți economisi foarte mult spațiu, pe care ulterior îl poți ocupa cu noi piese de mobilier sau cu noi decorațiuni.

Atunci când ai o casă aglomerată și nu prea iți bați capul să faci curățenie de câteva ori pe săptămână, tinzi să te simți sufocată de decorul mult prea incarcat. De multe ori, ai nevoie de spațiu suplimentar și te enervezi că nicăieri nu mai ai loc să arunci un ac. Ordonează-ți lucrurile și vei vedea cum rămâi cu mult spațiu gol.

2. Te simți mai putin stresat

Fără să iți dai seama, dezordinea îți provoacă un stres suplimentar. Mai mult de atât, îți sustrage energia și te face să nu-ți găsesti locul, să te simți obosit. Sigur că un spațiu organizat, curat și aerisit are efectul opus, adică îți scade nivelul de stres, te energizează și te ajută să te simți confortabil după o zi grea de muncă.

3. Îți organizezi mai eficient timpul

Un alt motiv pentru care este bine să păstrezi ordinea și curățenia în casă este acela că îți poți organiza mai eficient timpul. De ce să faci o zi intreagă curățenie, o dată pe săptămână, când poți menține ordinea și disciplina în fiecare zi, câteva zeci de minute, astfel încât să ai mai mult timp pentru tine?

Să nu mai vorbim de situațiile în care pierzi o gramadă de timp dimineața, pentru că in toata dezordinea din casă nu-ți găsești cardul, cămașa preferată sau cheile de la mașină.

4. Combați germenii

Cu cât amâni mai mult momentul în care faci ordine și curățenie în casă, cu atât germenii se vor inmulți mai mult. Dezinfectarea constantă a obiectelor, ștergerea prafului și aerisirea locuinței sunt gesturi simple prin care păstrezi curățenia în casă, dar în același timp ai grijă de sănătatea ta.

Surse: casa.acasa.ro dianatimofte.ro

Firma de curățenie Work House vă oferă servicii profesionale de curățenie în Botoșani, dar și în împrejurimi, servicii complete de: curățenie generală, curățenie de întreținere, curățenie în birouri și firme, curățenie după constructor, curățat mochete, dar și servicii adiționale la cerere.

Work House este formată dintr-o echipă tânără și profesionistă. Ne-am lansat pe piață din dorința de a umple golul din localitatea Botoșani și împrejurimi și pentru a efectua o curățenie și igienizare la standarde europene folosind echipamente moderne, produse și consumabile specializate.

Prioritatea noastră este satisfacția clienților, tocmai de aceea încercăm să comunicăm cât mai eficient în ceea ce privește nevoile dumneavostră, stabilind împreună programul de lucru.

  • Raport calitate/cantitate
  • Prețuri accesibile
  • Servicii complete, diversificate
  • Comunicare eficientă cu clientul 
  • Seriozitate și punctualitate
  • Profesionalism

Echipamente moderne, produse și consumabile specializate



Tot mai multe persoane se bucura de beneficiile unei curățenii făcută cu drag și spor. Sunați acum pentru programare la 0757.192.488 sau completați formularul de programare online pe http://workhouse.ro/comenzi-online/


(P)