Este vorba cea mai naturala paine intermediara, obtinuta printr-o tehnologie speciala la care se foloseste tot macinisul unui bob de grau, denumita “Grau Intreg".
Florian Moruzi, managerul Casa Painii, producatorul botosanean nr. 1 din panificatie, ne prezinta cateva detalii despre acest produs unic in Romania:
“Prin colaborarea cu 7Spice, am reusit sa introducem pe piata singura pâine cu adevărat integrală din România, painea naturala 100%, intermediara, din făină obținută printr-o tehnologie inovatoare care macină tot bobul de grâu, păstrându-i astfel toate vitaminele, mineralele și fibrele. În plus, este 100% naturală, nu conține E-uri și conservanți. Painea contine de 6 ori mai multe fibre, s-au inlocuit emulgatorii cu o faina de soia, folosim o maia acida care ii confera si un gust usor dulceag dar si volum, are cu 15% mai putine calorii si contine cu pana la de 5 ori mai multe vitamine decat o altfel de paine.
Avem aceasta franciza pe o perioada de cinci ani cu 7Spice, marca desprinsa din cea mai mare companie din panificatie din Romania, Vel Pitar, ramanand principalul furnizor national de materie prima din industria panificatiei. In ciuda faptului ca suntem producatori, intr-un fel ne-am calcat pe orgoliu si am acceptat sa producem aceasta paine naturala in intregime, iar acum producem pentru Botosani si Suceava, cei de la 7Spice vin cu ingredientele iar noi cu productia.

.jpg)
Actualmente, produsul pe care noi il producem se regaseste in reteaua proprie de magazine specializate Casa Painii, suntem parteneri in peste alte 60 de magazine dar si la mari retaileri cum sunt Kaufland, Profi, Carrefour, acoperim prin distributie judetele Botosani si Suceava."

Material publicitar.