Complexul Rediu se deschide cu o nuntă de VIP-uri

Complexul Rediu se deschide cu o nuntă de VIP-uri
Mai puţin de două luni au mai rămas până la deschiderea unuia dintre cele mai moderne complexuri din Botoşani.

Rediu Hotel&Restaurant îşi va deschide porţile în data de 27 septembrie, când va avea loc şi prima nuntă în cel mai mare dintre cele cinci restaurante ale complexului, restaurant care are o capacitate de 450 de locuri.

Cel care a ales să îşi facă petrecerea de nuntă la Rediu Hotel&Restaurant este Ştefan Popescu, fiul senatorului Corneliu Popescu.

Ştefan, în vârstă de 25 de ani, este absolvent al Facultăţii de Hidrotehnică, iar viitoarea sa soţie, Andreea, în vârstă de 22 de ani, este studentă la Medicină Veterinară.

Naşii celor doi vor fi bancherul Sorin Andrei, fostul director al BCR, şi soţia acestuia, Adriana.
La nunta celor doi tineri, ce va avea loc într-un local modern şi rafinat, vor fi invitate aproximativ 400 de persoane.

"Am ales Rediu Hotel&Restaurant pentru că mi-a plăcut foarte mult cum arată, restaurantele sunt foarte elegante. Am vrut să facem nunta în Botoşani şi este locul cel mai potrivit pe care l-am găsit. În plus, oferta este foarte tentantă", ne-a declarat senatorul Corneliu Popescu. 

În luna septembrie se vor deschide două dintre cele cinci restaurante ale Complexului Rediu Hotel&Restaurant, unul cu o capacitate de până în 450 de locuri, iar al doilea cu o capacitate de 180 de locuri.

Încă dinainte de deschidere, complexul a început deja să fie o atracţie pentru tinerii care doresc să se căsătorească la anul, fiind mai multe cupluri care şi-au rezervat sala pentru petrecerea de nuntă.

Cei care vor alege să îşi petreacă cele mai importante momente din viaţă la Complexul Rediu Hotel&Restaurant vor beneficia de consiliere din partea personalului foarte bine pregătit, meniurile fiind adaptate după gusturile şi preferinţele fiecăruia. De asemenea, înaintea stabilirii unui meniu, clienţii vor avea posibilitatea de a degusta din preparatele tradiţionale şi internaţionale pregătite de bucătari.

Complexul beneficiază şi de o terasă foarte spaţioasă.

Rediu Hotel&Restaurant va avea cinci restaurante, cu o capacitate totală de 1.200 de locuri.
 
Hotelul, care va avea patru stele, va avea 40 de camere, spațioase, cu suprafețe cuprinse între 40 și 60 de metri pătrați, cu o priveliște minunată.

Pe viitor, va fi amenajat și un centru SPA, cu saloane de înfrumusețare, săli de fitnes și o piscină.

Complexul va fi condus din toamnă de prof. Paul Lupu, directorul Hotelului Sofia din Suceviţa.

Citeşte şi Complex de lux la marginea municipiului Botoșani, cu hotel de patru stele și restaurante cu peste 1000 de locuri! Vezi cum va arăta-FOTO

Prof. Paul Lupu de la Sofia Sucevita va conduce Rediu Hotel Restaurant!

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
13

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
45

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
238

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...