Complexul Rediu se deschide cu o nuntă de VIP-uri

Mai puţin de două luni au mai rămas până la deschiderea unuia dintre cele mai moderne complexuri din Botoşani.

Rediu Hotel&Restaurant îşi va deschide porţile în data de 27 septembrie, când va avea loc şi prima nuntă în cel mai mare dintre cele cinci restaurante ale complexului, restaurant care are o capacitate de 450 de locuri.

Cel care a ales să îşi facă petrecerea de nuntă la Rediu Hotel&Restaurant este Ştefan Popescu, fiul senatorului Corneliu Popescu.

Ştefan, în vârstă de 25 de ani, este absolvent al Facultăţii de Hidrotehnică, iar viitoarea sa soţie, Andreea, în vârstă de 22 de ani, este studentă la Medicină Veterinară.

Naşii celor doi vor fi bancherul Sorin Andrei, fostul director al BCR, şi soţia acestuia, Adriana.
La nunta celor doi tineri, ce va avea loc într-un local modern şi rafinat, vor fi invitate aproximativ 400 de persoane.

"Am ales Rediu Hotel&Restaurant pentru că mi-a plăcut foarte mult cum arată, restaurantele sunt foarte elegante. Am vrut să facem nunta în Botoşani şi este locul cel mai potrivit pe care l-am găsit. În plus, oferta este foarte tentantă", ne-a declarat senatorul Corneliu Popescu. 

În luna septembrie se vor deschide două dintre cele cinci restaurante ale Complexului Rediu Hotel&Restaurant, unul cu o capacitate de până în 450 de locuri, iar al doilea cu o capacitate de 180 de locuri.

Încă dinainte de deschidere, complexul a început deja să fie o atracţie pentru tinerii care doresc să se căsătorească la anul, fiind mai multe cupluri care şi-au rezervat sala pentru petrecerea de nuntă.

Cei care vor alege să îşi petreacă cele mai importante momente din viaţă la Complexul Rediu Hotel&Restaurant vor beneficia de consiliere din partea personalului foarte bine pregătit, meniurile fiind adaptate după gusturile şi preferinţele fiecăruia. De asemenea, înaintea stabilirii unui meniu, clienţii vor avea posibilitatea de a degusta din preparatele tradiţionale şi internaţionale pregătite de bucătari.

Complexul beneficiază şi de o terasă foarte spaţioasă.

Rediu Hotel&Restaurant va avea cinci restaurante, cu o capacitate totală de 1.200 de locuri.
 
Hotelul, care va avea patru stele, va avea 40 de camere, spațioase, cu suprafețe cuprinse între 40 și 60 de metri pătrați, cu o priveliște minunată.

Pe viitor, va fi amenajat și un centru SPA, cu saloane de înfrumusețare, săli de fitnes și o piscină.

Complexul va fi condus din toamnă de prof. Paul Lupu, directorul Hotelului Sofia din Suceviţa.

Citeşte şi Complex de lux la marginea municipiului Botoșani, cu hotel de patru stele și restaurante cu peste 1000 de locuri! Vezi cum va arăta-FOTO

Prof. Paul Lupu de la Sofia Sucevita va conduce Rediu Hotel Restaurant!

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lorena Andrișan-Dupu, mesaj după câștigarea postului de manager al Școlii Populare de Arte!

astăzi, 08:52

”Privesc cu multă emoție spre acest nou capitol al vieții mele”, sunt cuvintele transmise de noul manager al Școlii Populare de Arte ”George Enescu” din Botoșani. Cunos...

Programul Rabla ar putea fi anulat în 2026 din lipsă de bani. Nici Casa Verde nu va mai fi reluat!

astăzi, 08:15

Ministrul Mediului, Diana Buzoianu, a anunțat că Programul Rabla ar putea să nu fie reluat în 2026, din cauza lipsei unui buget național alocat. Deși s-a analizat posibilitatea finanțării...

Ecologizare în pas alergător la Liceul Sportiv Botoșani!

astăzi, 08:00

Astăzi, terenul va prinde și mai multă viață, când voluntarii vor reveni pentru a planta cei 100 de tuia care vor înfrumuseța perimetrul, oferind un cadru natural, curat și sustenab...