(P) Wellington și alți pantofi pentru copii - verifică care ar trebui să fie în garderoba micuțului tău

(P) Wellington și alți pantofi pentru copii - verifică care ar trebui să fie în garderoba micuțului tău

În garderoba fiecărui copil ar trebui să se regăsească o versatilitate de articole de îmbrăcăminte, cât și o gamă largă de piese de încălțăminte, potrivite fiecărui sezon. Așa cum pentru vară, alegem papuci, sandale, teniși sau adidași pentru copii, în timpul sezonului răcoros, cel mic trebuie să se bucure de cât mai multe modele de ghetuțe și cizmulițe, astfel încât, în funcție de condițiile meteorologice, să se poată bucura de încălțări confortabile și comode, care să-i mențină picioarele călduroase și uscate.

Cizmele de cauciuc – un must-have pentru perioada de toamnă

Cizmele de cauciuc reprezintă un accesoriu esențial pentru perioada de toamnă, atunci când zilele sunt imprevizibile și ploile pot apărea din senin. Alege cizme cauciuc copii pentru zilele răcoroase și ploioase pentru ca cei mici să se poată bucura în continuare de ieșiri în aer liber. Branduri consacrate modei pentru copii au reușit să creeze modele variate, colorate și pline de viață de cizme cauciuc copii, astfel încât cei mici să beneficieze de protecție adecvată, dar și de o aderență bună în zilele ploioase. Pentru un aspect mai elegant, alege cizme de cauciuc ce imită stilul cizmelor Chelsea pentru adulți, de tip slip-on, cu tehnologie waterproof și cu o căptușeală din blană sintetică, cizme ce vor reuși să mențină picioarele celor mici în permanență călduroase. Pentru un aspect mai lejer, casual, cizmele colorate, cu imprimeuri vesele, închidere cu șireturi pentru o izolare mai bună, sunt perfecte. 
Confecționate din cauciuc rezistent, elastic, alege cizme cauciuc copii pentru a le oferi celor mici mai multă libertate de mișcare, o căptușeală călduroasă și mai mult timp de joacă petrecut prin bălți, datorită impermeabilității cauciucului.


Cizme Wellington pentru copii – de ce sunt atât de îndrăgite? 

Cizmele Wellington reprezintă una dintre alegerile perfecte în materie de cizme cauciuc copii, fiind realizate manual, din cauciuc 100% natural, reușind să confere piciorului o potrivire perfectă. 

Datorită tălpii groase, căptușite, acest tip de cizme sunt perfecte pentru purtarea zilnică, garantând un nivel optim de confort. 

Cizmele Wellington pentru copii vin într-o gamă largă de modele, unele chiar cu șosete detașabile pentru mai mult confort, fiind perfecte pentru zilele de toamnă. Respectând tendințele modei și coloritul vesel pentru copii, aceste cizme îi vor încânta cu siguranță pe cei mici. 

Ghete pentru copii – pe care să le alegi? 

Cei mici se vor bucura să aibă cât mai multe modele de cizme cauciuc copii, colorate și vesele, dar și o varietate de ghete potrivite pentru orice ocazie. De regulă, băieții își doresc ghetuțe mai robuste, asemănătoare cu cele purtate de tații lor, tocmai de aceea ar fi bine să alegeți ghete copii din piele naturală, practice și fiabile, ce se caracterizează printr-un design mai simplu, nu foarte complex. Ghetele asemănătoare cu modele Timberland se încadrează perfect în această categorie, iar datorită design-ului sportiv, dar elegant, se vor potrivi în orice tip de ținute. 

Pentru un confort desăvârșit, un aspect sportiv și outfit-uri impresionante, alege sneakerși tip gheată pentru copii. Modelele din piele naturală de nubuc, cu o talpă groasă, aderentă, un interior căptușit cu pâslă și închidere cu șireturi, îi vor impresiona plăcut pe copii, ajungând să fie încălțămintea lor preferată de zi cu zi. 

Cizmele de zăpadă sunt și este un must-have necesar pentru perioada rece, alături de cizmele de cauciuc. Îndeplinind în mare aceleași funcții, ambele modele fac parte în mod obligatoriu din garderoba de joacă a celor mici. Fiind impermeabile, confecționate din materiale de calitate, cu căptușeală, înalte și închidere slip-on și cu șiret, acestea vor împiedica pătrunderea apei sau a zăpezii în pantofi, le vor păstra picioarele calde și le vor oferi un aspect la modă, iar apreciați fiind de cei din jur, vor fi în permanență bucuroși. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
191

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
264

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
181

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...