(P) Videoclipuri interactive pe YouTube: o nouă modalitate de a atrage public

Dacă compania dvs. își dezvoltă canalul YouTube, atunci din când în când vă puneți întrebarea cum să vă faceți videoclipurile mai distractive pentru a atrage mai mulți spectatori și, prin urmare, potențiali clienți.
În zilele noastre, în acest scop, posibilitatea de a crea videoclipuri interactive este din ce în ce mai utilizată, permițându-vă să păstrați atenția spectatorilor asupra videoclipului sau seriei dvs. de videoclipuri pentru o perioadă mai lungă de timp, precum și pe canal în ansamblu, sau să vă transferați spectatorii către celelalte resurse, în funcție de obiectivele dvs. și de alegerea spectatorului însuși.

Ce este un videoclip interactiv?

Videoclipul interactiv este un videoclip în care spectatorul controlează procesul de vizualizare a videoclipului sau a seriei dvs., datorită capacității de a face clic pe acțiunile încorporate care sunt preinstalate în videoclip cu linkuri către alte videoclipuri sau alte resurse. Videoclipurile Interactive sunt utilizate într-o varietate de domenii. Acestea ar putea fi teste video, recenzii video, tururi video.
Spectatorul are posibilitatea de a alege ce parte sau ce videoclip următor să vizioneze, în funcție de interesele sale în acest moment sau în funcție de răspunsul la întrebarea dvs. pe care o aleg dacă, de exemplu, efectuați un test video interactiv.

Amintindu-și filmul preferat, fie că este vorba de o melodramă sau de un thriller plin de acțiune, spectatorul se va gândi probabil la consecințele alegerilor personajelor și își va pune întrebarea: "ce s-ar întâmpla dacă eroul ar acționa contrar scenariului scris? "Evenimentele filmului sunt dictate de sursele primare-o carte, un joc video, biografia cuiva etc., precum și de scenarist și regizor. Ultimul cuvânt din acest lanț aparține întotdeauna regizorului-el este cel care decide cum va merge complotul mai departe, el singur știe cum ar trebui să arate imaginea în interior și în exterior. Toți iubitorii de film au dorit întotdeauna să-i ia locul, să influențeze independent complotul și să respecte toate opțiunile pentru dezvoltarea finalurilor. Din acest motiv a apărut un gen special - cinema interactiv.

Scopuri și aplicații

Există o serie de opțiuni care au folosit cu succes videoclipuri interactive. Iată câteva dintre ele:

1. Teste Video. În primul rând, videoclipurile interactive sunt utilizate cu succes pentru a efectua tot felul de teste video. Aceasta este o modalitate bună de a prezenta conținutul într-un mod interesant, atunci când spectatorul primește informații într-un mod țintit, în conformitate cu rezultatul testului video trecut.
2. Recenzii Video. Videoclipurile Interactive sunt, de asemenea, utilizate atunci când creează tot felul de recenzii video despre bunuri, produse, servicii, atunci când spectatorul însuși alege ce informații, despre ce opțiune specifică a unui anumit produs care prezintă în videoclipul dvs., ar dori să vizualizeze chiar acum.
3. Tururi Video. Al treilea caz de utilizare pentru videoclipuri interactive este de a crea diverse tururi video virtuale. De exemplu, acesta ar putea fi un tur video al Biroului, hotelului sau proprietății imobiliare, atunci când spectatorul însuși controlează procesul a cărei parte a obiectului dorește să vadă în acest moment și pentru ce parte a obiectului afișat dorește să primească informații din opțiunile pe care le oferiți.
Videoclipurile interactive YouTube cu adnotări care pot fi făcute clic au unele limitări. Aceste limitări se datorează faptului că adnotările din astfel de videoclipuri nu pot fi făcute clic pe smartphone-uri și alte dispozitive mobile. Cu toate acestea, dacă videoclipurile dvs. sunt cu adevărat interesante, atunci spectatorul se va abona probabil la canalul dvs. și îl va accesa de pe un computer desktop.

Avantajul video interactiv

Principala diferență între cinematograful interactiv și filmele convenționale este posibilitatea de alegere. Privitorului i se oferă "superputerea" de a participa la ceea ce se întâmplă pe ecran, de a simți că aparțin poveștii și de a vedea consecințele propriilor decizii. Acest format de film implică o imersiune mai completă în complot, analiza acestuia și responsabilitatea umană pentru rezultat.
Integrarea interactivității în orice conținut pare a fi o modalitate relativ nouă și interesantă de a atrage atenția. Chiar și un mic videoclip interactiv poate stârni interes și captiva privitorul.

Cum se fac filmele interactive

Cinematograful interactiv permite spectatorilor să interacționeze cu conținutul și să influențeze acțiunile personajului. De exemplu, puteți lua o decizie pentru erou și din această cauză finalul se va schimba. Video interactiv este folosit nu doar pentru distracție. Poate fi publicitar sau educațional.
Procesul de filmare a filmelor interactive diferă de cele clasice. De exemplu, atunci când dezvoltați un script, trebuie să vă gândiți la mai multe finaluri. Este important nu numai să creați 3-4 opțiuni, ci și să dezvoltați rute de urmat. Scenaristul dezvoltă mai întâi povestea principală, apoi trece la crearea celor laterale. Unii creatori de jocuri pe calculator disting mai multe tipuri de finaluri: pozitive, negative, neutre.

Scenele sunt filmate de mai multe ori. În acest caz, trebuie să modificați ușor detaliile. De exemplu, în seria "Black Mirror" din episodul "Bandersnatch" eroul experimentează aceleași episoade. Ele diferă în detalii mici și un spectator atent va observa acest lucru. De exemplu, caracterul din fundal, culorile, muzica se schimbă. Este important să nu faceți detalii evidente - acest lucru face filmul artificial.
Descoperiți Top4SMM pentru a fi la curent cu toate cele mai recente tendințe de marketing.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...