(P) ATRIA Medical: Soluții complete pentru sănătatea dumneavoastră! (galerie foto)

ATRIA Medical își propune să devină noul dumneavoastră centru medical de încredere, oferindu-vă o gamă largă de servicii medicale de calitate, integrate sub un singur acoperiș. Echipa de medici specialiști cu experiență vă așteaptă pentru a vă oferi consultații și diagnostice în 12 specialități medicale: Cardiologie, Ginecologie, Medicina Muncii, Diabet, Neurologie, Urologie, Psihiatrie, ORL, Ortopedie pediatrică, Chirurgie pediatrică, Chirurgie estetică - Estetică facială, Endocrinologie.


De asemenea, veți putea beneficia cu ușurință și de analize de laborator, datorită parteneriatului cu laboratorul Synevo.
La ATRIA Medical vă așteaptă o atmosferă prietenoasă și primitoare iar una din prioritățile echipei este confortul dumneavoastră.



Misiunea ATRIA Medical este să vă ofere o experiență medicală plăcută și lipsită de griji, punând accent pe profesionalism, empatie și o abordare holistică a stării dumneavoastră de sănătate.
Manager ATRIA Medical: „Clinica medicală Atria. Poate vă întrebați de la ce vine acest nume. În latină, atriumul este considerat ca fiind o zonă centrală a clădirilor române, un loc de întâlnire. Anatomic vorbind, Atria ne poate duce cu gândul la camerele superioare ale inimii, camere ce joacă un rol important în circulația sângelui și sănătatea inimii. Așadar, ne place să credem că ATRIA, va fi un loc de central de îngrijire pentru pacienții noștri.”



 

Pentru mai multe informații și programări, puteți să îi contactați la:
Telefon: 0791 482 284
Adresă: Blvd. Mihai Eminescu Nr. 42 (intrare din parcul de la Casa Tineretului)
Website: www.atriamedical.ro
ATRIA Medical - Alături de dumneavoastra atunci când sănătatea o cere!




 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...