(P) Tricouri polo pentru bărbați - ce culori vor fi la modă?

(P) Tricouri polo pentru bărbați - ce culori vor fi la modă?

Tricourile polo pentru bărbați reprezintă un must-have în garderoba masculină. Merg la orice ocazii, fiind ușor de combinat cu piese vestimentare la modă. Sunt versatile și pot fi purtate atât pe terenul de golf, la birou sau în zilele de weekend. Tricourile polo reprezintă alegerea perfectă atunci când stilul și confortul primează. Combinate cu pantaloni chino, blugi sau pantaloni scurți, vor crea stilizări impecabile.
 

Tricouri polo monocromatice de bază – pentru ținute austere sau relaxate

În ultimii ani, tendințele modei de a regândi și remodela tricourile polo pentru bărbați, le-a atribuit acestora o varietate de culori, dar și imprimeuri și modele. Culorile clasice rezistă și în prezent, însă, adaptate la cerințele modei și turnura pe care au luat-o casele de modă, adoptând stiluri excentrice. Prin urmare, în magazinele de specialitate, regăsim o serie de tricouri polo în culori îndrăznețe și modele sofisticate, ce depășesc sfera banalului.  

Atunci când se dorește reîmprospătarea garderobei cu tricouri polo, este bine să se meargă pe cromatica nuanței pielii. Acest lucru va ajuta la obținerea unui aspect total, elegant. Alegeți așadar tricouri polo bărbați în funcție de nuanța pielii, pentru a pregăti ansamblul final al fiecărei ținute.

Și acest sezon, culorile clasice își vor păstra caracterul la modă, regăsindu-se în creațiile marilor designeri. Nuanțe precum albul, negru, bleumarin sau gri, oferă cea mai mare versatilitate, deoarece funcționează aproape cu toate nuanțele de piele, cu precădere la cele măslinii, dar și pentru orice tip de siluetă.

Tricourile polo în nuanțe vibrante sau delicate, precum somonul, albastru marin, verde, galben și chiar roz, își fac apariția în tendințele modei pentru bărbați din această perioadă.

Astfel, cu un tricou polo negru, bleumarin sau gri, nu se poate da greș. Vor reuși să creeze ținute imbatabile, însă ideale pentru zilele mai răcoroase sau ținutele de seară. Pe timp de zi, atunci când temperaturile sunt ridicate, nu funcționează tocmai bine.

În schimb, tricouri polo bărbați în nuanțe de roz, își găsesc locul în ținute de zi sau de seară, asortate cu o pereche de pantaloni scurți sau chino și espadrile. Modelele în nuanțe de galben par să domine tendințele și se regăsesc înrădăcinate în ținute liniștite, perfecte pentru plimbări în oraș sau o ieșire pe faleza mării. Portocaliul este și el prezent, alături de albastru marin și nuanțe de verde sau bej. Aceste culori vor reuși să pună în evidență o nuanță a pielii bronzată, creând un contrast puternic și masculin.

Cum pot fi purtate tricourile polo pentru bărbați în stilizări la modă?

Odată alese tricourile polo în funcție de preferințe, acestea pot fi ușor integrate în câteva ținute de zi cu zi sau pentru ocazii mai speciale.

Pentru un stil casual, un polo negru sau bleumarin închis, alături de o pereche de chino în aceleași nuanțe, teniși albi și o pereche de ochelari de soare, vor construi o ținută perfectă. Pentru un aspect mai cald, pot fi alese nuanțe mai deschise. Un tricou polo pentru bărbați alb, pantaloni crem sau muștar, sneakers bărbați albi și o jachetă bomber neagră, creează o ținută ușor elegantă, ideală pentru un bărbat încrezător. Poți gasi mai multe exemple de stilizări pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi.

La polul opus, o ținută smart casual este ideală pentru job, o întâlnire sau alte ocazii în care se pretează. Un tricou polo în nuanțe de maro, un sacou negru, jeanși, pantofi, accesorizate cu un ceas și o curea de piele în nuanțe apropiate pantofilor, reprezintă cea mai bună alegere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
264

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
292

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
106

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...