(P) Tablouri naturale cu mușchi și licheni, decor de toamnă

(P) Tablouri naturale cu mușchi și licheni, decor de toamnă

Paleta culorilor de toamnă are un stil foarte creativ de a ne pregăti pentru monotonia sezonului rece, când facem tranziția spre interiorul unui cămin confortabil și primitor. Cum ar suna o zi de toamnă petrecută pe cea mai confortabilă canapea, cu o cană de ceai fierbinte în mână, în cea mai cozy atmosferă care să compenseze gradele mai puțin generoase de afară?

Îți mai propunem o modalitate de a aduce interiorul casei tale în aliniament cu spectacolul oferit de natură: tablouri cu licheni. Fă o schimbare în întregul decor prin completarea designului cu o paletă cromatică vibrantă, special concepută pentru terapia sufletului, limpezirea gândurilor și îndepărtarea stresului.

Tabloul Golden Reed aduce în orice încăpere o atitudine pozitivă și constructivă, iar asta de datorează paletei de culori deosebite, caracterizată prin culori de pământ apropiate de natură, în variante aurii și verde îngălbenit, extrem de reconfortante.

Simfonia cromatică armonioasă, creată prin combinații de culori tomnatice perfecte în orice casă mângâie vizual și odihnește privirea, setând vibrația camerei în limbajul culorilor-vedetă. Efectele vizuale obținute asigură un uriaș potențial pentru accese de originalitate, iar cromatica reprezentativă ale acestei decoratiuni cu licheni îmbracă încăperea în straiele toamnei.

Decorul deosebit se datorează mușchilor de calitate superioară, utilizați în crearea tabloului tomnatic. Elemente noi și versatile de design, plantele naturale ce dau naștere unor tablouri cu licheni spectaculoase sunt de calitate extra și au o valoare decorativă deosebită.

•Mușchii naturali hair moss/ fern moss/rock moss captează atenția încă de la prima vedere, îmbrăcând începerea la cel mai original mod. În plus, aceștia își mențin caracteristicile estetice fără a necesita îngrijire specială. Păstrați în condiții optime (umiditate cel putin 40%, feriți de razele directe ale soarelui), ei pot decora o încăpere timp de 10-15 ani, purificând aerul și inspirând optimism oricui îi admiră.
•Elemente precum feriga în diverse modele, licheni decorați în culori vibrante și frunzele stabilizate amplică farmecul unei decorațiuni cu licheni tomnatice, aducând interpretări plăcute și un impact benefic atâta vreme cât rămân în câmpul nostru vizual.

Scopul tabloului Golden Reed este să reconecteze oamenii cu natura și să aducă o parte din ea în interior, în locul în care ne distrăm, muncim, ne relaxăm, petrecem timp cu prietenii sau familia. Mușchii verzi de calitate extra, cu un aspect deosebit, au capacitatea de a purifica aerul, sunt antistatici și nu sunt afectați de fumul de țigară, astfel că decorațiunea este perfectă de amplasat inclusiv în încaperile mai aglomerate din casă, destinate întâlnirilor frecvente între prieteni.

Întâmpină toamna în casa, viața și sufletul tău optând pentru tablouri cu licheni ce îmbrățișează toamna într-un mod unic. Jocul de culori calde, vibrante, se armonizează de minune între ele, creând o ambianță intimă, placută. Cu siguranță că și tu ai în casă câteva locuri preferate de unde ți-ar plăcea să admiri ore în șir spectacolul naturii în sezonul serilor ploioase și a ciocolatei calde, să experimentezi o liniște sufletească numai bună după frenezia zilelor fierbinți de vară. Tabloul Golden Reed este atât de ofertant din punct de vedere vizual încât poate oferi, cu fiecare ocazie, o adevarată simfonie a simțurilor chiar în confortul propriului cămin.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
111

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
252

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
113

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...