(P) Geaca de piele pentru bărbați - modele și stiluri propuse

(P) Geaca de piele pentru bărbați - modele și stiluri propuse

O soluție universală în mâinile tale? Geaca de piele pentru bărbați! De ani de zile a fost asociată cu stilul rock, atemporalitate și calitate excelentă, datorită cărora poate fi folosită pentru o perioadă foarte lungă de timp. Astăzi luăm în vizor jachetele de piele pentru bărbați și sugerăm cu ce să le porți.

Ramones din piele pentru bărbați - regina jachetelor
La asta te gândești în primul rând când cineva te întreabă despre o geaca de piele. Geaca de motociclist, din piele, pentru bărbați este un model caracteristic cu fermoar oblic, numeroase buzunare și un guler interesant: https://ozonee.ro/geci-de-piele-barbati/. De obicei, jacheta de motociclist are și huse, petice și bretele, ceea ce o asociază cu un stil de viață de motociclist. Este încă la modă, versatilă și arată cel mai bine cu un tricou alb simplu, blugi negri și adidași. În acest set vei arăta ca un star rock! Cauți ceva mai elegant? Optează pentru un pulover pe gât și pantalonii chino - jacheta de motociclist le face să arate captivante.
 
Geacă de piele în stil militar pentru bărbați, adică aviator
Trecem de la stilul obraznic la împrumuturile militare. O geacă aviator este un tip de geacă din piele naturală, al cărei design este împrumutat direct din modelele purtate de piloții americani. Călduroasă, prinsă cu fermoar simplu, de multe ori cu numeroase buzunare și petice, obligatoriu cu guler de blană - așa arată această jachetă caracteristică, care ia cu asalt străzile. Funcționează cel mai bine cu ochelari de aviator, pantofi sport albi, o șapcă de baseball și blugi lejeri. Stilul direct de pe platourile de filmare ale filmului Top Gun este gata!
 
Jachete de piele pentru bărbați în stil lejer, adică jachetă bomber
O altă propunere este o rudă apropiată a gecii aviator, adică o jachetă bomber din piele pentru bărbați. Se distinge printr-un fermoar simplu și buzunare antiderapante. Jachetele bomber din piele naturală pentru bărbați se remarcă și printr-un guler ușor vertical, care arată cel mai bine cu un tricou simplu și pantaloni chino. Bomber este cea mai casual dintre toate jachetele, dar în același timp și cea mai la modă: a revenit recent în tendințe și s-a făcut destul de confortabilă, ceea ce înseamnă că va mai fi alături de noi câteva sezoane. Avantajul este că o geacă de piele pentru bărbați în această croială este potrivită și pentru stilul sport: arată surprinzător de bine cu un hanorac cu glugă, dar și cu un pulover. Așa că poți da drumul imaginației atunci când finalizezi ținuta.
 
Geaca de piele pentru bărbați pentru zilele mai reci
Daca nu o ai încă și visezi la o geaca moto de piele pentru bărbați, la preț bun, o poți cumpăra din magazinul Ozonee. Modelele în multe culori și tipare vă vor îmbunătăți semnificativ stilul de zi cu zi. Merită să aruncați o privire pe site-ul nostru - vă invităm!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
4

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
105

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
168

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...