(P) Sărbătorește 1 Decembrie cu DAR Events - Restaurant & Barn!

Chef Bogdan Cosmin Cozma va găti live

(P) Sărbătorește 1 Decembrie cu DAR Events - Restaurant & Barn!

Alăturați-vă celor de la DAR Events - Restaurant & Barn pentru a celebra Ziua Națională a României într-o atmosferă autentic românească.

Sunteți așteptați cu un meniu tradițional, pregătit cu pasiune: oaie la proțap, fasole cu ciolan și sarmale acompaniate de mămăligă.

Chef Bogdan Cosmin Cozma va găti live

Chef Bogdan Cosmin Cozma unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din țară, deține titlul de Executive Chef nivel 3 Escoffier și este membru al Echipei Naționale de Bucătari a României.

În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.

Bucurați-vă de o selecție de vinuri fine și tuică, simboluri ale ospitalității românești, în timp ce Trupa Sunday va umple seara cu muzică și voie bună.

D.A.R. Events, Restaurant & Barn este amplasat la ieșirea din localitatea Zăicești, către mănăstirea Zosin.
Îi poți contacta prin e-mail sau telefonic folosind datele de mai jos:

Tel.: 0744 122 379
E-mail: contact@restaurantdar.ro

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
1

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
97

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
163

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...