(P) Sărbătorește 1 Decembrie cu DAR Events - Restaurant & Barn!

Chef Bogdan Cosmin Cozma va găti live

(P) Sărbătorește 1 Decembrie cu DAR Events - Restaurant & Barn!

Alăturați-vă celor de la DAR Events - Restaurant & Barn pentru a celebra Ziua Națională a României într-o atmosferă autentic românească.

Sunteți așteptați cu un meniu tradițional, pregătit cu pasiune: oaie la proțap, fasole cu ciolan și sarmale acompaniate de mămăligă.

Chef Bogdan Cosmin Cozma va găti live

Chef Bogdan Cosmin Cozma unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din țară, deține titlul de Executive Chef nivel 3 Escoffier și este membru al Echipei Naționale de Bucătari a României.

În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.

Bucurați-vă de o selecție de vinuri fine și tuică, simboluri ale ospitalității românești, în timp ce Trupa Sunday va umple seara cu muzică și voie bună.

D.A.R. Events, Restaurant & Barn este amplasat la ieșirea din localitatea Zăicești, către mănăstirea Zosin.
Îi poți contacta prin e-mail sau telefonic folosind datele de mai jos:

Tel.: 0744 122 379
E-mail: contact@restaurantdar.ro

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat dintr-o comună din Botoșani, prins în trafic băut și conducând mopedul fără permis!

astăzi, 20:08
38

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.Întrucât acesta emana halenă alcoo...

Peste 50 de copii reuniți în tabără la Agafton au învățat de la pompieri cum să prevină incendiile! (foto)

astăzi, 19:13
64

De această dată, salvatorii au răspuns invitației Direcției Județene pentru Sport și Tineret, participând la Tabăra Militară de Airsoft din Agafton. Evenimentul a reunit peste 50 de cop...

Examenul Național de Definitivat, proba scrisă la Botoșani: 7 candidați s-au retras din examen!

astăzi, 18:18
73

La nivelul județului Botoșani, din cei 131 de candidați cu drept de participare la probele scrise au absentat 5 și s-au retras din motive personale 7.Un număr de 119 lucrări au fost în...