(P) S-a deschis Paul's Pizza în Botoșani! (galerie foto)

(P) S-a deschis Paul's Pizza în Botoșani! (galerie foto)

Paul Tomescu, unul dintre cei mai reputați oameni de afaceri din Botoșani, recunoscut pentru devotamentul său față de standardele ridicate de calitate, a inaugurat Paul’s Pizza.
Locația se află în Centrul Vechi, chiar în vecinătatea Catedralei Uspenia.



Unul dintre elementele care diferențiază cu adevărat experiența oferită de Paul’s Pizza este aluatul special, pregătit cu maia și maturat timp de 48 de ore.
Această tehnică îndelungată și migăloasă conferă pizzei o consistență și o textură aparte, transformând fiecare mușcătură într-o experiență memorabilă pentru papilele gustative.

Indiferent dacă ești adeptul gustului autentic al rețetelor tradiționale sau îți place să explorezi inovații culinare, meniul divers și creativ Paul’s Pizza îți va satisface cu siguranță toate poftele gastronomice.
De la clasica Margherita, cu savoarea sa simplă și rafinată, până la pizza cu creveți și alte combinații surprinzătoare, fiecare variantă te va încânta cu arome și gusturi unice.


 



Paul’s Pizza îți aduce deliciile direct la ușa ta!

Funcționând exclusiv pe bază de comenzi telefonice, cu livrare la domiciliu, poți savura o pizza fierbinte și gustoasă în confortul casei tale.
Accesează pagina lor de Facebook sau paulspizza.ro.
Este o oportunitate perfectă pentru a te bucura de o masă delicioasă în timp ce te relaxezi sau te bucuri de compania celor dragi.

În aceeași zonă, Paul Tomescu a deschis pe 1 decembrie anul trecut Paul's Pub, marcând o nouă etapă în dezvoltarea Centrului Vechi din Botoșani. (citește articolul aici)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
15

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
111

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
80

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...