(P) S-a deschis Paul's Pizza în Botoșani! (galerie foto)

(P) S-a deschis Paul's Pizza în Botoșani! (galerie foto)

Paul Tomescu, unul dintre cei mai reputați oameni de afaceri din Botoșani, recunoscut pentru devotamentul său față de standardele ridicate de calitate, a inaugurat Paul’s Pizza.
Locația se află în Centrul Vechi, chiar în vecinătatea Catedralei Uspenia.Unul dintre elementele care diferențiază cu adevărat experiența oferită de Paul’s Pizza este aluatul special, pregătit cu maia și maturat timp de 48 de ore.
Această tehnică îndelungată și migăloasă conferă pizzei o consistență și o textură aparte, transformând fiecare mușcătură într-o experiență memorabilă pentru papilele gustative.

Indiferent dacă ești adeptul gustului autentic al rețetelor tradiționale sau îți place să explorezi inovații culinare, meniul divers și creativ Paul’s Pizza îți va satisface cu siguranță toate poftele gastronomice.
De la clasica Margherita, cu savoarea sa simplă și rafinată, până la pizza cu creveți și alte combinații surprinzătoare, fiecare variantă te va încânta cu arome și gusturi unice.


 Paul’s Pizza îți aduce deliciile direct la ușa ta!

Funcționând exclusiv pe bază de comenzi telefonice, cu livrare la domiciliu, poți savura o pizza fierbinte și gustoasă în confortul casei tale.
Accesează pagina lor de Facebook sau paulspizza.ro.
Este o oportunitate perfectă pentru a te bucura de o masă delicioasă în timp ce te relaxezi sau te bucuri de compania celor dragi.

În aceeași zonă, Paul Tomescu a deschis pe 1 decembrie anul trecut Paul's Pub, marcând o nouă etapă în dezvoltarea Centrului Vechi din Botoșani. (citește articolul aici)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
11

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
401

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
482

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...