(P) Sărbătorește 8 martie cu un party de excepție la Restaurant D.A.R.!

(P) Sărbătorește 8 martie cu un party de excepție la Restaurant D.A.R.!

Dragi doamne, domnișoare, tinere și mame,
Restaurant D.A.R. vă invită să petreceți o seară de neuitat în data de 8 Martie!
Gazdele promit un party incendiar, plin de energie și distracție, unde veți fi celebrete într-un stil unic și minunat!

Chef Bogdan Cozma va fi prezent!
Restaurant D.A.R. vă garantează o experiență culinară de excepție, avându-l pe Chef Bogdan Cozma alături pentru a pregăti cele mai fine și delicioase preparate.

Meniu exclusiv:

Oysters Bar: delicioasele stridii, însoțite de gel de lămâie, șampanie și Vodka Beluga, vă vor răsfăța simțurile și vă vor încânta papilele gustative.

Biftec Tartar cu ou de prepeliță confiat: un preparat rafinat și delicat, însoțit de felie de pâine aerată cu unt și gel de merișoare.

Ravioli cu piure de trufe și creveți ușor picanți cu mango copt: o combinație îndrăzneață și plină de savoare, însoțită de un sos de homar care vă va încânta simțurile.

Mușchiuleț de porc umplut cu caise confiate învelite în bacon: un preparat îmbietor, acompaniat de nuci coapte în jar, ștevie caramelizată, gnochi din cartof copt și un sos Madeira cu piper verde.

Muzică cu DJ Ureche
Va fi o seară plină de ritmuri incitante și distracție, alături de selecțiile muzicale ale DJ-ului locației care va aduce o notă specială acestui eveniment.

Locurile sunt limitate, faceți rezervarea din timp!
Pentru rezervări și mai multe detalii, îi puteți contacta la 0744 122 379 sau puteți trimite un mesaj privat în pagina de Facebook.

D.A.R. Events, Restaurant & Barn este amplasat la ieșirea din localitatea Zăicești, către mănăstirea Zosin.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...