(P) Rochii elegante scurte - cum să le alegi

(P) Rochii elegante scurte - cum să le alegi

Vrei o rochie elegantă scurtă care să-ți pună în evidență picioarele subțiri și în același timp, un model în tendințe care să-ți sublinieze feminitatea? Designerii și-au concentrat toate energiile pentru a lansa rochii în vogă, din materiale plăcute, care să se transforme în alegerea nr. 1 pentru clipele în care ai nevoie de o astfel de piesă vestimentară ce te poate acompania în cele mai frumoase momente ale vieții.

În portofoliu JojoFashion.ro vei găsi numeroase modele de efect, axate pe tendințele de actualitate, modele la un preț avantajos care sunt purtate cu mândrie chiar și de către celebrități. Pentru că știm cât poate fi de dificil să alegi o singură rochie, descoperă în continuare care sunt aspectele cheie de care trebuie să ții cont atunci când alegi rochii elegante scurte.

În funcție de ocazie

La ocaziile speciale poate fi necesar să respecți un anumit dress code impus de către organizatorii evenimentului, lucru care-ți va fi de un real ajutor și care nu te împiedică să găsești o rochie eleganta scurtă deosebită. Modelele care sunt realizate din materiale fine sau rochiile strălucitoare, cu broderie sau cele prevăzute cu detalii precum pliseuri, tull sau dantelă, pot fi alegerea perfectă pentru botez sau nuntă. La cocktail-uri, ieșiri la restaurant în cadrul unei ședințe coorporate sau de familie, poți opta pentru un model de rochie elegantă simplă.

În funcție de vârstă

Vârsta nu trebuie să fie un impediment atunci când îți dorești să porți o rochie scurtă. Un mic truc care te poate ajuta să fii mai încrezatoare este alegerea unei rochii a cărei lungime să nu fie sub limita de o palmă deasupra genunchiului. O astfel de rochie îți va oferi posibilitatea de a te mișca în voie. De asemenea, domnișoarele tinere pot opta pentru rochiile cele mai sclipitoare, bogate în detalii feminine, tip prințesă, iar doamnele mature vor face furori cu rochiile scurte simple.

După material

Materialul ales îți poate evidenția eleganța, dar îți va influența negreșit și confortul. Acest lucru însă, nu reprezintă o problemă când alegi rochiile marca JojoFashion. Țesăturile sunt cu adevărat delicate, fine, modelele fiind pe gustul tuturor. Sigur, în sezonul rece îți recomandăm un material mai plin și mai dens, precum catifeaua, iar vara vei face senzație cu o rochie din voal sau cu un conținut ridicat din bumbac.
 

După forma corpului

Forma corpului reprezintă un element esențial atunci când vrei o rochie nu doar frumoasă, ci și care să ți se potrivească perfect. De exemplu, specialiștii recomandă rochiile cu decolteu în V sau mâneci bufante persoanelor care au șoldurile mai pronunțate decât umerii, iar viceversa, ideale sunt rochiile cu volane în culori închise. Pe lângă acestea există nenumărate particularități pe care le poate avea fiecare siluetă, iar fiecare detaliu în parte poate face diferența.

În funcție de buget

Bugetul reprezintă de altfel un alt element centrat pe care se va baza alegerea unei rochii. Orice femeie își dorește o rochie spectaculoasă fără a fi necesar, în mod evident, să cheltuiască o avere. Cu ajutorul celor de la jojofashion.ro nu va mai trebui să faci la fel de multe compromisuri, pentru că există opțiuni chiar și pentru bugete reduse. Un truc în alegerea unei rochii elegante scurte, dar și versatile, care să îți vină în ajutor pentru diferite ocazii, e să te orientezi către un model simplu pe care l-ai putea accesoriza divers astfel încât să-l porți atât la evenimente de zi, dar și de seara, la birou, în deplasări zilnice etc.
 
Acum că ești la curent cu toate aceste informații, nu rămâne decât să arunci un ochi peste modelele de rochii elegante scurte de la JojoFashion de unde să-ți alegi cea mai potrivită opțiune pentru stilul tău.


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
172

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
186

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
267

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...