(P) Profi Izo Bek - cartierul BENMAR devine realitate

(P) Profi Izo Bek - cartierul BENMAR devine realitate

Profi Izo Bek, unul dintre pilonii importanți din industria construcțiilor locale, dezvoltă cel mai spectaculos cartier privat de case din municipiul Botoșani.


Terenul pe care se construiește cartierul de case BENMAR, este situat pe strada Peco din municipiul Botoșani.


Cele 50 de case dispun de parter cu etaj, parcări, un loc de joacă și un magazin, totul cu materiale de cea mai bună calitate și cu un design modern ales special pentru cartierul care întinerește orașul.Proprietățile au o suprafață utilă de 120 mp cu parter și etaj, iar terenul aferent fiecărei case are o întindere cuprinsă între 160-400 mp.

Compania Profi Izo Bek reprezintă un partener serios și de încredere care se ghidează după valori importante precum profesionalism, rapiditate, calitate, astfel încât cei peste 200 de clienți să fie mulțumiți de colaborare.

Echipa Profi Izo Bek a pus întotdeauna nevoile beneficiarilor pe primul loc iar atenția la detalii, procesul continuu de pregătire și îmbunatățire a performanțelor, tehnologia utilizată reprezintă pentru companie repere care diferențiază propriile proiectele de cele ale concurenței.
Astfel, din ce în ce mai multe persoane recomandă Profi Izo Bek pentru serviciile profesionale, pentru un stil modern, în armonie cu sentimentul de liniște și siguranță.

Pentru mai multe detalii și informații puteti accesa site-ul oficial al companiei sau pagina de Facebook.
Contact direct la dezvoltator: 0758 591 031
www.profi-izobek.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

astăzi, 20:40
1159

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...

Valeriu Iftime, gata să deschidă poarta egiptenilor care vor să construiască la Botoșani o fabrică de medicamente!

astăzi, 19:45
224

Este vorba despre investiția unor oameni de afaceri la Răchiți, unde s-ar putea deschide o fabrică de medicamente de anvergură europeană.”Mă rog ca nu doar Moș Crăciun să fie preg...

Doliu în sănătate, s-a stins din viață un cunoscut medic din Botoșani!

astăzi, 18:40
2403

Gheorghe Avram a fost medic, director de instituție, parlamentar, a fost soț și tată, dar mai presus de toate a vrut ipoteșteanul cu rădăcini în Valea Oituzului să lase în urma sa ...