(P) Profi Izo Bek - cartierul BENMAR devine realitate

(P) Profi Izo Bek - cartierul BENMAR devine realitate

Profi Izo Bek, unul dintre pilonii importanți din industria construcțiilor locale, dezvoltă cel mai spectaculos cartier privat de case din municipiul Botoșani.


Terenul pe care se construiește cartierul de case BENMAR, este situat pe strada Peco din municipiul Botoșani.


Cele 50 de case dispun de parter cu etaj, parcări, un loc de joacă și un magazin, totul cu materiale de cea mai bună calitate și cu un design modern ales special pentru cartierul care întinerește orașul.Proprietățile au o suprafață utilă de 120 mp cu parter și etaj, iar terenul aferent fiecărei case are o întindere cuprinsă între 160-400 mp.

Compania Profi Izo Bek reprezintă un partener serios și de încredere care se ghidează după valori importante precum profesionalism, rapiditate, calitate, astfel încât cei peste 200 de clienți să fie mulțumiți de colaborare.

Echipa Profi Izo Bek a pus întotdeauna nevoile beneficiarilor pe primul loc iar atenția la detalii, procesul continuu de pregătire și îmbunatățire a performanțelor, tehnologia utilizată reprezintă pentru companie repere care diferențiază propriile proiectele de cele ale concurenței.
Astfel, din ce în ce mai multe persoane recomandă Profi Izo Bek pentru serviciile profesionale, pentru un stil modern, în armonie cu sentimentul de liniște și siguranță.

Pentru mai multe detalii și informații puteti accesa site-ul oficial al companiei sau pagina de Facebook.
Contact direct la dezvoltator: 0758 591 031
www.profi-izobek.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depozit mistuit de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Sâmbătă, 25 Martie 2023
384

O clădire folosită de locatarii unui bloc din localitatea Vorona pentru a-și depozita lemne de foc și alte bunuri a fost cuprinsă de flăcări, în această dimineață. Incendiul s-a extins...

Ora Pământului. Diseară se sting luminile în zona centrală a municipiului Botoșani

Sâmbătă, 25 Martie 2023
153

Primăria municipiului Botoșani se alătură uneia din cele mai mari acțiuni voluntare – Ora Pământului!Astăzi, pe 25 martie 2023, timp de o oră, de la 20.30 până la 21.30,...

Șofer drogat lăsat fără permis și cercetat penal

Sâmbătă, 25 Martie 2023
315

La data de 25 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul Rutier au oprii pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu, un autoturism condus de un tânăr&nbs...