(P) Locuri de muncă în Huși. Oferte noi în retail

(P) Locuri de muncă în Huși. Oferte noi în retail

Domeniul retail aduce noi locuri de muncă pentru candidații cu experiență în vânzări. De asemenea, domeniul agri business constituie un domeniu ofertant pentru profesionștii care caută locuri de muncă în Huși.

Cele mai noi oferte de locuri de munca Husi, pe care le poți găsi pe platforma www.ejobs.ro, se adresează tinerilor interesați de o carieră nouă, dar și candidaților cu experiență în vânzări.

Locuri de muncă în Huși – domeniul retail

Unul dintre cele mai mari magazine de tip discount, cu distribuție în întreaga țară, oferă un post de vânzător în locația sa din Huși. Se cer studii gimnaziale finalizate, multă seriozitate și implicare, precum și amabilitate și orientare către client. Experiența în domeniul retail constituie un avantaj.

Compania oferă un salariu motivant, tichete de masă, sporuri și prime ocazionale, asigurare medicală ce cuprinde și membrii familiei, asigurare de accidente și zile în plus de concediu.
 
Director de magazin, șef de tură – magazin de tip discount

Candidații cu experiență în retail și conducerea unor magazine și echipe de lucru pot opta pentru două posturi oferite de unul dintre cele mai populare magazine de tip discount cu produse pentru casă. Experiența este importantă, se cer studii medii, amabilitate, seriozitate și multă implicare.

Compania oferă un salariu atractiv, bonuri de masă, bonusuri de performanță și reduceri la achiziția de produse din propriul magazin. De asemenea, este menționat programul de lucru flexibil, ceea ce constituie un mare avantaj pentru angajați.
 
Area sales manager – domeniul agri business

Candidații cu experiență în vânzarea de utilaje agricole pot opta pentru un post de area sales manager oferit de o companie internațională care deține deja în România 16 centre regionale.
Pe lângă retail, domeniul agricol cuprinde mai multe oferte de locuri de muncă în Huși, pe care le poți accesa pe platforma de recrutare www.ejobs.ro.

Candidații care sunt în căutare de oferte de angajari în județul Botoșani, sau în vecinătate, ca locuri de muncă în Iași, Huși, locuri de munca Barlad, sunt așteptați de companiile locale să descopere noi oportunități pe platforma de recrutare www.ejobs.ro.

Posturile disponibile sunt pentru tot felul de meserii precum sofer cat B, stivuitorist. Angajatorii caută candidați cu educație de nivel mediu care sunt dispuși să se implice ăn diferite proiecte și să progreseze.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
124

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
36

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1332

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...