(P) Dorna Medical inaugurează primul Laborator de Analize Medicale Robotizat din Județul Suceava

(P) Dorna Medical inaugurează primul Laborator de Analize Medicale Robotizat din Județul Suceava

Dorna Medical are plăcerea de a anunța inaugurarea oficială a primului laborator de analize medicale robotizat din județul Suceava. Această inițiativă marchează un pas semnificativ în direcția modernizării și optimizării serviciilor medicale oferite pacienților din județul Suceava.

După succesul înregistrat cu primul laborator robotizat din țară în sectorul privat, deschis în luna ianuarie 2023 în județul Iași, Dorna Medical continuă misiunea de a aduce inovație și excelență în domeniul serviciilor medicale.

Laboratorul de analize medicale robotizat, dotat cu tehnologie de ultimă oră, vine în sprijinul comunității cu promisiunea unei precizii superioare și eficienței în procesarea analizelor. Aceasta reprezintă nu doar o realizare medicală de excepție, dar și un exemplu clar al angajamentului nostru față de pacienții noștri.

Printre beneficiile aduse de acest laborator, enumerăm: rapiditate în obținerea rezultatelor, precizie sporită în determinările efectuate, eficiență crescută datorită automatizării proceselor de lucru, siguranță și reducerea erorilor umane.

„Acest laborator nu reprezintă doar o investiție, ci este și un pas înainte în oferirea unor servicii medicale de calitate superioară pentru comunitatea noastră. Suntem mândri să fim pionieri în acest domeniu în județul Suceava și la nivel național și suntem dedicați să aducem cele mai bune servicii în sprijinul pacienților noștri”, subliniază dr. Rodica Boca, medic primar medicină de laborator, manager general Dorna Medical.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
782

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
186

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
472

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...