(P) Dorna Medical inaugurează primul Laborator de Analize Medicale Robotizat din Județul Suceava

(P) Dorna Medical inaugurează primul Laborator de Analize Medicale Robotizat din Județul Suceava

Dorna Medical are plăcerea de a anunța inaugurarea oficială a primului laborator de analize medicale robotizat din județul Suceava. Această inițiativă marchează un pas semnificativ în direcția modernizării și optimizării serviciilor medicale oferite pacienților din județul Suceava.

După succesul înregistrat cu primul laborator robotizat din țară în sectorul privat, deschis în luna ianuarie 2023 în județul Iași, Dorna Medical continuă misiunea de a aduce inovație și excelență în domeniul serviciilor medicale.

Laboratorul de analize medicale robotizat, dotat cu tehnologie de ultimă oră, vine în sprijinul comunității cu promisiunea unei precizii superioare și eficienței în procesarea analizelor. Aceasta reprezintă nu doar o realizare medicală de excepție, dar și un exemplu clar al angajamentului nostru față de pacienții noștri.

Printre beneficiile aduse de acest laborator, enumerăm: rapiditate în obținerea rezultatelor, precizie sporită în determinările efectuate, eficiență crescută datorită automatizării proceselor de lucru, siguranță și reducerea erorilor umane.

„Acest laborator nu reprezintă doar o investiție, ci este și un pas înainte în oferirea unor servicii medicale de calitate superioară pentru comunitatea noastră. Suntem mândri să fim pionieri în acest domeniu în județul Suceava și la nivel național și suntem dedicați să aducem cele mai bune servicii în sprijinul pacienților noștri”, subliniază dr. Rodica Boca, medic primar medicină de laborator, manager general Dorna Medical.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interviu cu un botoșănean, make-up artistul vedetelor din capitală. „Sunteți frumoase, fetelor!” (foto)

Luni, 4 Decembrie 2023
1341

Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îi spun apropiații, este din comuna Drăgușeni, județul Botoșani și se poate lăuda cu un palmares impresionant la vârsta lui. Și-a dorit să fie...

Ample acțiuni cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, s-a lăsat cu amenzi și permise reținute

Luni, 4 Decembrie 2023
304

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 7 acțiuni punctuale în Darabani, Săveni, Botoșani, Flămânzi, Bucecea și Dorohoi, în cadrul acțiunii BLOCADA,...

(Și) personalul TESA de la „Mavromati” continuă protestele (foto, video)

Luni, 4 Decembrie 2023
106

Continuă protestele și la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Personalul TESA a ieșit, pentru a 11-a zi, în fața unității sanitare în semn de prote...