(P) D.A.R. Events, Restaurant & Barn Botoșani - locația ta pentru momente unice

(P) D.A.R. Events, Restaurant & Barn Botoșani - locația ta pentru momente unice

Dacă nu știi unde să servești masa cu partenerii tăi de afaceri, dacă îți dorești să organizezi o conferință sau doar să petreci timp de calitate cu prietenii tăi servind o băutură fină, D.A.R. Events, Restaurant & Barn este exact locul de care ai nevoie.

Restaurantul, deschis publicului de la începutul lunii decembrie a anului trecut, este o afacere de familie condusă de cuplul Violeta și Cristian Achiței.
Pasiunea doamnei Achiței pentru frumos, dragostea pentru mâncare și aventură, a făcut să fie posibil acest proiect unic în Botoșani.


„D.A.R înseamnă delicios-armonios-românesc. De aici am pornit tot conceptul. Acum patru ani l-am întâlnit pe Bogdan (executive-chef), aici era doar terenul cumpărat. I-am povestit ce vreau să fac, îmi place cum gătește. M-a acceptat, a venit la Botoșani și mi-a zis: ai potențial, poți. Se poate și la Botoșani să fie altceva, să gătim armonios, corect, delicios și românesc”, a precizat Violeta Achiței.

Echipei din bucătărie i s-a alăturat și Vițelaru Sergiu medaliat cu bronz în 2022 la Culinary World Cup Luxembourg.


Clădirea are un design modern, culori pastelate și un tavan impunător, întâmpinând oaspeții cu  o atmosferă caldă și primitoare. În fața restaurantului, se regăsește hambarul, punct de atracție pentru trecători.



Meniul oferă o mare varietate de feluri de mâncare, de la mâncăruri clasice confortabile până la creații noi exotice și interesante. Indiferent dacă aveți chef de o masă copioasă sau de un fel de mâncare ușor și sănătos, la D.A.R. Events, Restaurant & Barn găsiți ceva pentru fiecare gust.



Clienții care i-au trecut pragul recomandă cu căldură acestă locație cu prezentare, servicii și inventivitate de înaltă calitate.
D.A.R. Events, Restaurant & Barn este amplasat la ieșirea din localitatea Zăicești, către mănăstirea Zosin.

Îi poți contacta prin e-mail sau telefonic folosind datele de mai jos:
Tel.: 0744 122 379
E-mail: contact@restaurantdar.ro

Evenimente care vor avea loc în curând:

14 februarie – vino să sărbătorești dragostea la D.A.R. Events.
Mâncarea va fi excelentă iar muzica va fi asigurată de formația Rapsodia.
Rezervă online acum!

24 februarie – Sărbătorește Dragobetele cu muzică bună și mâncare delicioasă alături de persoana iubită.
Vor cânta Virgil Prispian alături de Mady Omania.
Rezervă online acum!



 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
78

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...