(P) Cum verifici dacă o casă de pariuri are licență la ONJN

(P) Cum verifici dacă o casă de pariuri are licență la ONJN

Licența de la ONJN trebuie să reprezinte un criteriu pe care să îl folosești neapărat ori de câte ori alegi o nouă agenție la care îți propui să pariezi. În ciuda faptului că s-a insistat mult asupra acestui detaliu, există încă multe persoane care nu sunt convinse că merită să verifice și acest detaliu.

Avantajele unei agenții licențiate

Iată câteva dintre cele mai importante motive pentru care merită să alegi o casa de pariuri cu licență ONJN:

• De departe cel mai important motiv pentru a alege o casa licențiată este faptul că în acest fel vei beneficia de condiții de legalitate deplină. Nu ești expus sancțiunilor, taxele vor fi plătite de către agenție în locul tău, iar riscurile sunt minime. Sună convingator, nu-i așa?
• În cazul în care există diferite probleme, poți solicita ajutorul celor de la ONJN. Aceștia vor interveni pentru soluționarea problemelor întâmpinate, iar astfel casa de pariuri la care alegi să joci nu va putea comite abuzuri.
• Oferta de pariuri și jocuri sigur se va ridica la nivelul așteptărilor tale, iar asta deoarece există o cerință impusă de ONJN tuturor operatorilor care vor să obțină licența.

Cum verifici licența ONJN

Să nu crezi că verificarea licentei ONJN este un lucru dificil de realizat, deoarece nu este deloc așa. Ba chiar putem spune, fără a exagera, că verificarea licenței ONJN a unei case de pariuri este poate chiar cel mai ușor lucru pe care îl poți face.

Pentru a te convinge, iată care sunt metodele pe care le poți folosi pentru a realiza această verificare:

Caută numărul licenței în partea de jos a paginii web.
Cel mai simplu mod de a descoperi dacă o casă de pariuri are licență sau nu este verificarea site-ului web sau a aplicației. În mod obișnuit, cele mai multe case de pariuri de pe internet includ în partea de jos a site-ului sau a aplicației numărul licenței precum și data de valabilitate a acesteia.
Este cea mai simplă metodă de a verifica dacă o casă de pariuri are licență la ONJN, sau nu.

Recomandarea noastră este ca după ce te asiguri că operatorul la care dorești să pariezi are numărul licenței prezent pe site, mai apoi asigură-te că acea casă de pariuri la care vrei să te înscrii sau la care vrei să joci este prezentă și pe lista de pe site-ul ONJN.

În acest fel, suntem siguri că vei reuși să alegi doar agenții licențiate și nu îți va fi dificil să verifici dacă anumite case de pariuri sau cazinouri dețin o licență oferită de ONJN.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
137

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
140

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...