(P) Cum să alegi aplicația de pariuri care ți se potrivește

(P) Cum să alegi aplicația de pariuri care ți se potrivește

Pariurile sportive online au devenit din ce în ce mai interactive. Numeroasele funcții de pariere îți oferă o experiență inedită prin care îți poți arăta măiestria ca punter. Aplicațiile mobile îmbunătățesc aproape fiecare aspect al experienței de pariere, iar în acest articol îți vom arăta cum să alegi cea mai bună aplicație de pariuri pentru tine.

La fel ca în multe alte industrii, și în cazul jocurilor de noroc online am putut observa o migrare a utilizatorilor către aplicații. Numărul utilizatorilor de dispozitive mobile a crescut exponențial în ultimii 5 ani în România, iar un procent de peste 75% (14 milioane) din populația țării beneficiază de acces la internet. Dezvoltarea aplicațiilor și optimizarea site-urilor pentru mobil a fost așadar un pas firesc pentru operatorii de pariuri.

Pariurile sportive beneficiază enorm de aplicațiile mobile. După câțiva ani de frustrări, erori repetate, probleme la login sau la retrageri, majoritatea operatorilor au reușit să-și modernizeze aplicațiile mobile și să găsească o formulă avantajoasă pentru utilizatori.

De la notificări optimizate pentru mobil, până la login mult mai simplu, sau chiar acces la streaming live direct din buzunarul tău, aplicațiile mobile de pariuri oferă beneficii numeroase. Dar poate cel mai important beneficiu este comoditatea procesului de pariere. Mulți preferăm să urmărim meciurile pe un ecran cât mai mare, astfel că un dispozitiv mobil poate fi o completare a experienței tale de pariere cu ajutorul căruia poți reacționa și urmări cum evoluează alte partide fără să te întrerupi.

Diferențe între iOS și Android

Utilizatorii de telefoane mobile sunt împărțiți în două grupe mari, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului - iOS sau Android. În mod similar, și aplicațiile vor fi dezvoltate pentru aceste sisteme de operare, astfel că vom avea aplicații dedicate fiecărui grup.

Diferențele între iOS și Android sunt foarte mici și în general, greu de observat. Momentan, diferența majoră este la descărcare și instalare.

Google a restricționat operatorii de iGaming în Play Store, așa că pentru a descărca și instala o aplicație de pariuri pe un dispozitiv Android, va trebui să accesezi site-ul de pariuri de pe mobil și să urmezi pașii descriși pe site pentru a descărca aplicația.

Începând cu luna Martie a acestui an, Google a ridicat aceste restricții în mai multe țări din lume, printre care și România, deci probabil în viitorul apropiat vom regăsi aplicațiile de pariuri și în Google Play Store.

Cum alegi aplicația de pariuri sportive

Cel mai bun site de pariuri online nu are întotdeauna și cea mai bună aplicație. Experiența de pariere mobilă este destul de diferită de cea pe PC din multe puncte de vedere. De aceea e bine să știi ce trebuie să urmărești la o aplicație:

1. Interfață - aici nu e vorba doar de design, dar mai degrabă de structura aplicației și ușurința cu care poți naviga la conținutul care te interesează.

2. Timpul de răspuns - o aplicație lentă  îți va provoca multe dureri de cap și chiar îți va afecta rezultatele pariurilor pentru că nu vei avea un timp de reacție suficient de rapid.

3. Login - acesta ar trebui să fie unul din avantajele pariurilor de pe mobil, dar încă te poți lovi de aplicații cu erori repetate la login.

4. Live streaming - deși nu e neapărat o necesitate, transmisiunile în direct sunt un mare plus, în special dacă ești amator al pariurilor live.

5. Cote și opțiuni de pariere - diferențele la cote sunt din ce în ce mai mici între operatorii de pariuri, dar opțiunile de pariere ar trebui să fie întotdeauna o prioritate când alegi aplicația sau site-ul de pariuri.

6. Metode de depunere și retragere - taxele percepute și varietatea metodelor de plată ar trebui verificate înainte de crearea unui cont de pariere.

7. Relații cu Clienții - un departament bun de asistență îți va oferi mai multe canale de comunicare, dar mai mult de atât, te va și ajuta cu adevărat, așa că părerile și plângerile altor utilizatori îți pot oferi o imagine mai bună despre o casă de pariuri.

Utilizatorul unui PC vrea de regulă să-și personalizeze procesul, de aceea va avea acces la cât mai multe informații pe ecran. Utilizatorul unui dispozitiv mobil vrea acces cât mai rapid la un format concis al conținutului pe care îl caută.

O aplicație bună trebuie să intuiască și să simplifice procesul prin care va trece jucătorul, de aceea tu ești cel mai în măsură să alegi aplicația care se potrivește experienței tale de pariere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
32

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
114

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1218

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....