(P) Cum ne ajută platforma Registrul Constructorilor în a alege profesioniștii

(P) Cum ne ajută platforma Registrul Constructorilor în a alege profesioniștii

Industria construcțiilor se dezvoltă în ritm alert. Indiferent de dimensiunea proiectului, șantierul de construcții necesită bună coordonare și organizare a oamenilor, respectiv a resurselor.

Industria construcțiilor se dezvoltă în ritm alert. Indiferent de dimensiunea proiectului, șantierul de construcții necesită bună coordonare și organizare a oamenilor, respectiv a resurselor.

Pe piață există numeroase firme de construcții sau agenții imobiliare prin intermediul cărora vei putea să ai propria casă. Cu toate acestea, se întâmplă ca fiabilitatea unei anumite companii să nu fie confirmată în practică. Drept urmare, vei ajunge să pierzi bani și timp din cauza lipsei de profesionalism a colaboratorilor. Pentru a evita experiențele neplăcute poți să apelezi la platforma Registrul Constructorilor, fie că te pregătești să construiești sau să cumperi o casă.

Cum alegi cea mai bună companie din domeniul construcțiilor cu ajutorul Registrului Constructorilor?

Registrul Constructorilor este locul unde numeroase firme de construcții Oradea, București, Cluj sau din alte zone ale țării sunt înregistrate pe internet. Rețeaua are avantajul că îți permite să vizualizezi recenzii despre o anumită companie, scrise direct de clienți.

O firmă de construcții bună sau un dezvoltator imobiliar Iași cu experiență au portofolii bogate și număr mare de clienți mulțumiți care să ofere referințe. Acesta feedback-uri pot fi vizualizate accesând platforma Registrul Constructorilor.

Dacă îți dorești să întreprinzi o tranzacție imobiliară, să vinzi sau să investești într-un proiect în estul țării, poți să alegi o agenție imobiliară Iași cu vechime pe piață. Când decizi să cumperi ori să vinzi o casă, un teren sau un anumit spațiu este recomandat să colaborezi cu specialiștii care vor ușura întregul proces.  

Recenzii ale firmelor de construcții și imobiliare – de ce sunt importante?

92% dintre consumatori citesc recenzii atunci când vor să facă o anumită achiziție iar acest lucru este valabil indiferent de domeniul de activitate; fiecare companie are nevoie de o modalitate de a-și dovedi eficacitatea serviciilor sale potențialilor clienți. De aceea, Registrul Constructorilor este platforma ideală unde poți verifica dacă una dintre firmele înregistrate are recomandări sau nu de la foștii clienți.

Recenziile sunt, de asemenea, instrumente importante de PR. Referințele pentru o firmă de construcții sau un birou arhitectură nu sunt altceva decât opinii ale clienților mulțumiți care confirmă valoarea serviciilor oferite de aceștia.
Recenziile te ajută să îți faci vocea auzită sau să dai glas unei opinii la nivel de comunitate. Totodată, verificând ce cred alți oameni, te conectezi la comunitatea din care faci parte.

Registrul Constructorilor este o platformă de recenzii, recomandări și de liberă exprimare a opiniilor despre firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare și servicii conexe.

Platforma este gratuită și deschisă tuturor. Împărtășește experiențele tale pentru a-i ajuta pe ceilalți să facă alegeri mai bune, mai informate dar și pentru a încuraja companiile să-și îmbunătățească serviciile, unde este cazul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casa Memorială „Nicolae Iorga” marchează 152 de ani de la nașterea istoricului

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
49

Luni, 5 iunie 2023, aniversăm 152 de ani de la nașterea celui mai mare istoric român, Nicolae Iorga. Cu acest prilej, Casa Memorială „N. Iorga” din Botoșani, locul unde şi-...

Cum sunt batjocoriți mii de săteni din Botoșani. Blestemul apei și risipirea banilor

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
367

Deși au rețea de apă potabilă, localnicii dintr-o comună se chinuie fără apă de aproape trei decenii. De vină este o magistrală veche de alimentare pe care nu o schimbă nimeni. În plu...

Un medic botoșănean spune cum să te lași de fumat. Postul anti-tutun poate fi realizat în cinci zile

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
516

Fumul de țigară conține aproximativ 69 de substanțe cangerigene. Tocmai de aceea medicii consideră fumatul unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru sănătate. Medicii DSP de la Botoșani spu...