(P) Cei mai buni 3 pantaloni de damă pentru serviciu

(P) Cei mai buni 3 pantaloni de damă pentru serviciu

Dacă lucrezi mult la birou, acest lucru nu te condamnă să folosești doar ținute rigide și culori sobre. Iată câteva modele de pantaloni ideali pentru diverse combinații vestimentare office și care pot face senzație și în medii mai puțin formale. Sunt perfecți inclusiv pentru zilele în care, după muncă te așteaptă o întâlnire importantă, un eveniment special și nu mai ai timp să treci acasă să te schimbi.
Pantaloni de birou pentru look-uri elegante și lejere, indiferent de vârstă

Dacă dress code-ul îți permite excepții de la regulament, atunci profită de zecile de combinații vestimentare pe care le poți realiza cu ajutorul unor modele de pantaloni basic. Inspiră-te din noile colecții disponibile pe Bolf.ro.

•    Jeansi

O pereche de jeansi indigo sau de culoare neagră are toate șansele să obțină aprecieri din partea șefilor. Croiala e de preferat să fie una skinny, dreaptă sau cu cracul evazat de sus. Dacă preferi modelul de jeansi boyfriend, atunci asociază-i cu un blazer pastel și o pereche de tocuri. Asortează jeansi cu o pereche de sandale cu barete și toc înalt sau pantofi cu toc stiletto. Cămașa trebuie băgată în pantaloni pentru că astfel ținuta va arăta mai potrivit pentru muncă. Pentru blugii evazați îți recomandăm o cămașă marcată în talie, pantofi Oxford sau stiletto.

Dacă îți dorești un outfit office modern, mizează pe o pereche de blugi ¾ drepți, sandale cu toc gros și o cămașă vaporoasă fără mâneci.

Mom jeans au devenit cele mai îndrăgite modele de blugi. Dau o libertate aproape totală la tot soiul de combinații vestimentare și se împacă minunat cu orice siluetă. Adaugă o cămașă pastel petrecută, o pereche de ghete sau pantofi sport și o pălărie neagră pentru un rezultat chic.

Blugii până la glezne se pretează oricărui stil. Pentru zilele de vineri la birou, îmbracă o cămașă și poartă o pereche de încălțăminte sport. Dacă o înlocuiești cu niște pantofi stiletto, atunci look-ul casual se transformă într-unul elegant.

•    Pantaloni din piele ecologică

În sezonul de tranziție, nu mai știm cum să ne îmbrăcăm din cauza fluctuațiilor de temperatură. Pantalonii din piele ecologică se pretează ușor anotimpurilor geroase sau a sezoanelor de tranziție. Sunt comozi, ușor de asortat, plăcuți la atingere și sexy, atât pentru birou, cât și pentru ocazii casual. Pentru outfit-ul de birou, îi poți asorta cu o pereche de stiletto și o bluză din mătase. Adaugă deasupra un sacou drept care să te protejeze de răcoarea dimineților. Oferă ținutei de birou un aer relaxat și îmbracă o cămașă în carouri sau o jachetă dreaptă și încalță niște ghete sau o pereche simplă de sneakers, în funcție de anotimp. O singură pereche de pantaloni, o infinitate de ținute!

•    Pantaloni cargo

Poți purta acest gen de model alături de o cămașă din bumbac, uni, cu o croială androgină sau cambrată. Reține să porți cămașa cel puțin cu partea din față băgată în pantaloni. Respectă cromatica specifică mediului office și optează pentru pantaloni în culori precum: gri, verde închis, bej, negru sau cărămiziu. Accesorizează pantalonii cu o curea subțire din piele care să adauge o notă de feminitate outfit-ului. Complimentează ținuta cu ajutorul unor sandale cu toc înalt și gros. Deasupra poți îmbrăca o jachetă, un cardigan, trench sau o geacă din piele.

Folosește-ți creativitatea, urmează ghidul simplu de sfaturi practice, adaugă o notă aparte vestimentației și compune ținute surprinzătoare cu piese simple prin care să îți pui în valoare personalitatea și glam-ul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
152

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
296

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
70

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...