(P) Ce tip de palton îți va complimenta cel mai bine silueta în acest sezon?

(P) Ce tip de palton îți va complimenta cel mai bine silueta în acest sezon?

Un palton de damă măgulitor este o necesitate în lunile reci. Temperaturile de iarnă sunt o provocare pentru majoritatea femeilor. Ne dorim în continuare să fim prezențe plăcute și elegante, ne dorim ca piesele vestimentare selectate să emane stil și gusturi sofisticate, dar totodată ne dorim să beneficiem de confort, pentru a putea face față temperaturilor scăzute, umidității și vânturilor agresive.

Când zilele devin din ce în ce mai reci și mai neprietenoase, asigurați-vă că sunteți pregătite cu paltoane măgulitore, care să vă flateze silueta unică și care să vă protejeze de vânturi și zăpezi.

Ce tipuri de paltoane sunt potrivite pentru siluetele de pară, inimă și clepsidră?

Silueta de pară este mai largă în zona șoldului, ceea ce face ca multe paltoane să fie foarte potrivite. Desigur, stați la distanță de paltoanele drepte și de jachetele puffer care pot restricționa zona șoldului și care împiedică totodată mișcarea liberă. În schimb, optați pentru paltoane cu centură în talie, cu cădere asemeni unei fuste sau cu un decolteu voluminos cu blană sintetică sau cu revere. Un decolteu cu revere va echilibra plăcut volumul unui palton evazat.

Silueta sub formă de inimă prezintă umeri, brațe și bust mai robuste, ceea ce face ca hainele care nu sunt voluminoase să fie ideale. Cheia este să selectați paltoane cu linii elegante și detalii minime. Un palton clasic cu nasturi sau fermoar, fără buzunare voluminoase și fără guler uriaș este o opțiune foarte bună, deoarece nu adaugă volum inutil pe partea de sus. Persoanele cu siluetă sub formă de inimă își pot găsi paltonul ideal în colecția de paltoane dama pe answear.ro.

La rândul său, silueta de clepsidră prezintă aceleași proporții atât în partea de jos, cât și în partea de sus, ceea ce face ca paltoanele flexibile și confortabile să fie obligatorii. Un palton cu părți suprapuse și centură în talie este perfect pentru silueta clepsidră, deorece etanșeitatea este reglabilă, iar centura evidențiază talia. Un palton stil capot arată, de asemenea, minunat pe silueta clepsidră, deoarece accentuează această silueta deja proporțională.

Ce tipuri de paltoane sunt recomandate pentru persoanele înalte și pentru persoanele scunde?

Persoanele scunde sunt ușor copleșite de excesul de țesătură, așa că este recomandată alegerea unui palton simplu și elegant, cum pot fi găsite pe https://answear.ro/. Dacă sunteți o persoană petite și doriți să purtați un palton mai lung, atunci optați obligatoriu pentru haine strâmte și încălțăminte înaltă. Totuși, persoanele scunde sunt încurajate să opteze pentru stiluri de paltone mai scurte, care au efectul de alungire a picioarelor.

În schimb, persoanele înalte și cu silueta dreptunghiulară au nevoie de paltoane cu volum și textură. Silueta dreptunghiulară este adesea descrisă ca fiind dreaptă de sus și până jos, astfel încât cele mai potrivite paltoane sunt cele cu modele, volum și texturi care creează iluzia mai multor curbe. Aproape orice stil de palton va arăta bine pe o siluetă dreptunghiulară, dar un palton cu un guler aparte, cu volum la nivelul decolteului sau un model care să atragă atenția asupra taliei va fi și mai măgulitor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

Joi, 2 Decembrie 2021
488

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Joi, 2 Decembrie 2021
1027

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Joi, 2 Decembrie 2021
121

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...