(P) Ce poți face pentru a deveni milionar?

(P) Ce poți face pentru a deveni milionar?

Visul de a deveni milionar se regăsește în sufletul majorității oamenilor, chiar dacă mulți nu vor să recunoască acest lucru. Cine nu s-ar bucura să aibă o casă mare și frumoasă, o mașină scumpă, vacanțe de lux și venituri pasive care să plătească automat pentru toate aceste lucruri minunate? Din nefericire, dacă nu ai avut norocul să moștenești o avere considerabilă, statutul de milionar se câștigă cu foarte multă muncă.

Printre cele mai cunoscute metode de a ajunge milionar în acest moment se numără următoarele:

Cariera sportivă

Foate mulți bogați ai lumii sunt sportivi sau lucrează în acest domeniu. Orice sport poate genera mulți bani prin sponsorizări și monetizarea atenției spectatorilor. Asta nu înseamnă că oricine se apucă de sport va ajunge automat milionar. Ca să te îmbogățești cu adevărat din tenis, fotbal, baschet sau alte sporturi trebuie să te situezi în topul celor mai buni sau să faci parte din echipele lor de management. O altă modalitate de a câștiga mulți bani în domeniul sportiv este în calitate de organizator de competiții naționale și internaționale.

Antreprenoriat și business

Poate cea mai la îndemână cale de a te îmbogăți este înființarea unui business de succes. Chiar dacă la o primă vedere acest demers poate părea ușor de implementat, este nevoie de o idee genială și de foarte multă muncă pentru a o transforma într-un adevărat imperiu. Mai mult, o afacere de succes vine la pachet cu foarte multă responsabilitate și multe obstacole, deci cei care nu au un caracter puternic și voință de fier nu vor reuși să se îmbogățească în acest fel.

Premiul cel mare la loterie

Ar fi foarte simplu dacă am putea să câștigăm cu toții premiul cel mare la Loteria Braziliană Quina. Din nefericire, acest lucru nu e este posibil. Chiar dacă nu avem nicio garanție că vom ghici numerele norocoase, jocul săptămânal la loto poate fi o activitate plăcută. Cine știe, poți juca loto online și într-o zi să fii chiar tu câștigătorul premiului cel mare.  

Cariera în IT

Nu degeaba din ce în ce mai mulți tineri își doresc să înceapă o carieră de programator sau specialist în domeniul IT. Foarte multe companii fondate dintr-o joacă de moment au reușit să ajungă adevărați unicorni mondiali. Cu o investiție de doar câteva luni și un strop de noroc un tânăr programator poate deveni nu doar milionar, ci miliardar.

Investițiile inteligente

O cale mai banală de a ajunge milionar sunt investițiile la bursa de valori. Chiar dacă această activitate nu te va transforma într-un om bogat peste noapte decât în cazuri foarte rare, randamentul oferit de acțiunile la bursă este unul relativ stabil mai ales în cazul fondurilor arhicunoscute, cum ar fi S&P500. Cine dorește să devină milionar până la pensie poate alege această cale.

Pe de altă parte, un nou instrument financiar mai volatil a apărut recent pe piața internațională: criptomonedele. Cine este curajos și vrea să experimenteze cu banii săi se poate avânta să încerce și acest domeniu. Mulți oameni și-au pierdut economiile deoarece au investit fără nicio strategie, dar există și povești de succes în care cu bani puțini s-au făcut milioane peste noapte.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
489

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
156

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
428

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...