(P) Artech Textiles - Soluții personalizate și produse de înaltă calitate (galerie foto)

(P) Artech Textiles - Soluții personalizate și produse de înaltă calitate (galerie foto)

De 20 de ani, Artech Textiles creează spații unice prin amenajarea cu profesionalism a hotelurilor, restaurantelor, locuințelor individuale și spațiilor de birouri.

Nucleul companiei, Daniel Haidarli, a început activitatea în acest domeniu în anul 1997 și a reușit în toată această perioadă să își formeze o echipă de specialiști dedicați, cu expertiză într-o varietate de domenii, inclusiv în efectuarea măsurătorilor, a montajului, în consiliere și croitorie.
Artech Textiles s-a impus pe piață prin produse de înaltă calitate și servicii de excepție.

Produsele Artech Textiles sunt selecționate cu grijă, de la textilele pentru fețe de masă, la cele potrivite pentru terase și exterior, rezistente la razele UV, la umiditate și cu proprietăți antibacteriene, pentru a asigura astfel durabilitate și confort.



Oferta magazinului cuprinde, de asemenea, perdele, draperii și accesorii, țesături pentru tapiserie, șine și galerii, sisteme de protecție solară cu acționare manuală sau electrică: jaluzele venețiene, sisteme zi-noapte, plissee, rolete și storuri romane.

Experții Artech Textiles sunt capabili să vă îndrume în alegerea celor mai bune soluții pentru decorarea spațiului dumneavoastră, sunt pregătiți să se deplaseze în locație, unde, pe lângă efectuarea măsurătorilor precise, vă pot oferi și sugestii privind produsele potrivite, precum și cele mai indicate sisteme de prindere.
De asemenea, dorințele dumneavoastră vor fi materializate prin confecționarea produselor în atelierul Artech Textiles și prin montajul lor în locația dorită.

În plus, beneficiați de consultanță specializată și în showroom-ul lor, chiar și fără a avea o imagine clară a spațiului pe care doriți să-l transformați. Bazându-se pe preferințele dumneavoastră, pe cunoașterea aprofundată a gamei de țesături pe care le comercializează, precum și a tendințelor actuale, profesioniștii Artech Textiles sunt în măsură să vă ofere sfaturi și recomandări solide.


Acest lucru este posibil deoarece întreaga echipă se implică activ în participarea la târguri internaționale de prestigiu, unde explorează în detaliu cele mai recente inovații și stabilește relații solide cu partenerii lor, producători cu tradiție din Europa, și nu numai. Această strânsă colaborare le permite să ofere propriilor clienți produse și servicii de cea mai înaltă calitate, în concordanță cu cele mai moderne standarde.

Alegând Artech Textiles, vă puteți bucura de experiența și cunoștințele întregului colectiv, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră va fi realizat cu profesionalism și pasiune.

Indiferent de dimensiune și complexitate, Artech Textiles vă ajuta să transformați spațiul într-unul estetic plăcut și funcțional, adaptat perfect nevoilor și gusturilor dumneavoastră.

Artech Textiles, Artech Wine, Artech Gourmet - solutii profesionale

 

 

 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
39

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
83

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
135

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...