Ocularis Medica, cabinet oftalmologic și optică medicală într-o locație modernă în Botoșani FOTO

Ocularis Medica, cabinet oftalmologic și optică medicală într-o locație modernă în Botoșani FOTO

Cabinetul administrat de Dr. Marcela Cătălina Enache deschide un spațiu nou în Botoșani, pe Calea Naționala nr. 56, vis-a-vis de Direcția Muncii.

Cabinetul lansează o invitație publică către toți cei care doresc să cunoască echipa și să vadă noua locație la evenimentul de lansare care va avea loc Dumincă, 7 Aprilie, începând cu ora 16:00. În aceeași zi se va face și sfințirea locului.

 

CINE SUNTEM?

Suntem un cabinet care poate oferi servicii complete, de la consultații oftalmologice pentru orice vârstă (adulți, copii, bebluși, seniori) la examen fund de ochi, măsurarea presiunii intraoculare sau corecție optică, precum și alte servicii medicale oftalmologice pe care le poate oferi Dr. Marcela Cătălina Enache împreună cu echipa ei. Spunem ca suntem un cabinet complet deoarece avem și Laborator montaj lentile și Optică medicală în care veți găsi rame de calitate, design pentru toate gusturile precum și consultanță de specialitate în alegerea ochelarilor.
 


 

„Noi cunoaștem lumea cu ajutorul ochilor, lumina și culoarea ne bucură sufletul în fiecare zi. Ochii te fac sa zâmbești pentru că prin ei vezi frumusețile vieții.”

Ne puteti scrie la botosani@ocularismedica.ro sau dorohoi@ocularismedica.ro  și ne puteti urmari pe Facebook/OcularisMedica.













 

(P).