MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul personal și profesional.
În acest spirit, în data de 31 martie 2024, la invitația generoasă a domnului Daniel Haidarli, conducătorul Scaunul Cavaleresc Botoșani-Dorohoi al prestigiosului Ordin European al Cavalerilor Vinului, Virgil Mănescu, trainer de protocol și ospitalitate, curator de vinuri și somelier va susține un MasterClass la Botoșani.

Evenimentul, organizat la Popasul Cucorăni, locație în curs de certificare OEVE, în colaborare cu Artech Wine, este conceput pentru a oferi invitaților oportunitatea de a învăța și aprofunda cunoștințele despre frumos și valorile autentice, sub îndrumarea unui expert în domeniu.

Participarea la acest curs de Etichetă, Bune Maniere și Diplomație Socială este esențială pentru publicul larg și personalul din industria HoReCa.
Printre subiectele abordate în cadrul MasterClass-ului se numără o scurtă incursiune în istoria Protocolului, Diplomației și a Bunelor Maniere, regulile de comportament și bunele maniere în societate, tactul și comportamentul la masă, comunicarea și stilul vestimentar adecvat, dar și aspecte moderne precum utilizarea corectă a social media și gestionarea dilemelor legate de utilizarea telefoanelor mobile.

MasterClass-ul de Bune Maniere și Etichetă Socială reprezintă un eveniment deosebit pentru comunitatea din Botoșani.
Promovarea comportamentelor respectuoase și adecvate în diverse contexte, nu doar că aduce beneficii individuale, ci contribuie și la consolidarea unei societăți mai armonioase.
Toate aceste sub egida "CONSUMULUI CONȘTIENT" - evaluăm și implicit EVOLUĂM!


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
69

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
225

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
92

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...