Link your business

Cum sa dezvolti o afacere in mediul online!

10 intrebari, 30 de raspunsuri:


1. Am nevoie de un site web ?

- Da. Va veti detasa de competitie.

- Da. Este cea mai ieftina si eficienta metoda de publicitate.

- Da. Veti fi disponibil 24/7.

 

2. Cu ce ma ajuta prezenta pe Internet?

- Site-urile de prezentare aduc clientii mai aproape de dumneavoastra. Afacerea dumneavoastra merita o prezenta pe Internet de succes. Prin WebEmotion, puteti avea acest lucru indeplinit.

- Magazinele virtuale va ajuta sa vindeti produsele cu succes. Fara chirie pentru spatiu, fara stocuri, fara autorizatii pentru spatiu, fara spatiu pentru depozitare. Veti putea sa va felicitati pentru decizia de a colabora cu WebEmotion Webdesign.

- Cu alte tipuri de site-uri puteti realiza acces pe Internet in forme creative.


3. Care este scopul pentru care un site exista?

- Oferirea de informatii.

- Generarea de prospecti.

- Vanzarea online de produse si servicii.

 

4. De ce profesionisti? Nu pot sa-mi fac eu singur un site?

- Raspunsul sincer este da; exista chiar programe disponibile pe piata pentru a va ajuta sa faceti acest lucru. Raspunsul recomandat este NU! Crearea unui site web implica mult mai mult decat simpla instalare a unui program, alegerea unor culori si scrierea unui text.

- Este necesar ca utilizatorul sa poata accesa rapid informatiile relevante, identitatea site-ului sa va exprime clar intentiile, iar promovarea online sa aduca cat mai multi clienti.

- Daca nu sunteti pregatit sa petreceti ore intregi studiind si informandu-va despre acest domeniu, veti fi dezamagit de rezultat. Aveti deja o multime de alte griji, de ce sa mai adaugati inca una? Angajarea unei agentii de profesionisti este in interesul dumneavoastra.


5. - Cum imi promovez afacerea online?

- Iti faci un site.

- Promovezi site-ul.

- Atragi vizitatori pe site.


6. Cum sa atrag clientii prin promotii?


- In primul rand, in mod evident, indeamna clientii sa cumpere acele produse care sunt la promotie.

- Un rol secundar este de informare: daca realizezi un newsletter, un feed RSS, un blog dedicat promotiilor de pe site-ul tau, oamenii care sunt abonati la acea lista isi amintesc de compania ta odata cu fiecare promotie pe care o lansezi.

- Un alt rol este cresterea atractivitatii site-ului. Brusc, site-ul tau devine din “site-ul in care toate produsele sunt la nivelul X al preturilor in “site-ul pe care gasesc si produse foarte convenabile la pret.

 

7. Care sunt elementele esentiale ale unui site?


- Design - Un site este foarte bine sa aiba un design curat si aerisit. Un astfel de design ajuta vizitatorii sa navigheze usor prin site. Vizitatorilor le va fi de asemenea usor sa inteleaga structurarea informatiei.

- Un element important este apelul la actiune. Acesta poate lua mai multe forme. Poate fi prezent pe site sub forma unui indemn catre vizitatorii site-ului de a suna compania. Poate fi un indiciu de genul “Fa click aici. Poti indemna vizitatorii sa se inscrie la newsletter. Poti cere vizitatorilor sa lase un comentariu, sa voteze intr-un sondaj sau sa contribuie si ei cu un articol pe site. Apelul la actiune ajuta la cresterea interactivitatii pe site.

- "Prima pagina", header, footer, pagina "Despre noi", Pagina de contact, logo.

 

8. Care sunt avantajele publicitatii online?


- Costul unei campanii pe internet este mult mai redus decat in cazul celorlalte mijloace de publicitate.

- Acest mediu de comunicare ofera posibilitati creative extinse, masurabilitate a expunerii, control al targetarii, afinitatea mare pentru targeturi tinere si moderne, costuri de productie si de media extrem de mici in comparatie cu media clasice, posibilitatea de a testa reactiile vizitatorilor la diverse mesaje sau executii, la diverse ore ale zilei, in diferite puncte de contact.

- Companiile care isi fac publicitate online au posibilitatea de a primi feedback-ul instant, pe baza caruia oamenii de marketing pot construi proiecte interesante. In plus, modul de targetare este rapid si o campanie de publicitate online poate atinge publicul inclusiv in timpul serviciului, optiune care nu este disponibilă altor canale media.


9. Cat costa?

- Stabiliti singur bugetul alocat realizarii unui site.

- Stabiliti singur bugetul pentru o campanie de publicitate online.

- Stabiliti singur bugetul pentru promovare si optimizare site.


10. Ce-mi trebuie pentru a avea o prezenta pe internet?

- Domeniu internet: www.numefirma.ro / com / net / etc.

- Realizare site.

- Gazduire site. (Hosting).

 

 

 

Cereti o oferta de pret:

office@webemotion.ro

www.webemotion.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
263

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
314

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
445

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...