CABLU TV, INTERNET si TELEFON - Oferta careia nu ii poti rezista!

CABLU TV, INTERNET si TELEFON - Oferta careia nu ii poti rezista!
Cablu TV mai ieftin in Botosani? Te gandesti ca, in plina criza, calitatea devine un lux? Daca luxul inseamna eficienta iar pretul te cucereste, spune DA!

In Botosani poti sa ai, chiar de astazi, calitate, eficienta si servicii prompte la un pret care sa te reprezinte: CABLU TV, INTERNET si TELEFON, o oferta care nu te impovareaza, ci te sustine… la pachet!

Cu doar 24 de lei, spui DA si luna de miere dureaza jumatate de an. Accepti oferta pana la 31 august 2009 si, timp de 6 luni, ai cele trei servicii la pret de unul singur.

Un pachet-partener la birou sau acasa!

Trebuie doar sa iti eficientizezi activitatea si sa accepti ajutorul profesionistilor. Pret si calitate la CABLU TV, oferte avantajoase la INTERNET, convorbiri gratuite si nelimitate in reteaua City-Net si Euroweb la TELEFONIE.

Un partener de incredere, la momentul oportun!

61 de canale TV cu doar 9,5 lei pe luna. In plus, daca vrei sa conectezi mai multe televizoare, nu ai nevoie de alte cablari sau dispositive auxiliare si nici nu platesti taxe suplimentare!

City-TV iti garanteaza un serviciu fidel, sigur si, mai ales, de calitate. Bazata pe sistemul Fiber-to-the-Home (FTTH), transmiterea programelor prin retea de fibra optica pana la nivel de bloc asigura avantajul unui serviciu net superior celui existent pe piata la ora actuala.

City-TV, City-Net si City-Tel.

O investitie de peste un million de euro, care asteapta sa vina in sprijinul botosanenilor.

Cauta informatii pe pagina de internet www.city-net.ro sau la sediul City-Net - Relatii cu clientii, din Calea Nationala nr. 105 (zona Pod de Piatra).

Daca esti deja client City-Net, solicita un pachet de servicii!

Pentru mai multe informatii, ai la dispozitie Tel. 0231 536 858 sau 0741 818 999.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
9

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
23

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
50

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...