Ion Suruceanu si Complex Rediu stabilesc un nou record la Botosani: 3 zile de petreceri!

Ion Suruceanu si Complex Rediu stabilesc un nou record la Botosani: 3 zile de petreceri!
Cantaret din Republica Moldova, Ion Suruceanu s-a  nascut la 9 septembrie 1949 la Suruceni-  Ialoveni, iar in anul 1990 a fost distins cu titlul de “Artist al Poporului" in RSS Moldoveneasca.

Cu un bogat repertoriu, interpretand mai cu seama creatiile la fel de cunoscutului poet Grigore Vieru sau ale Leonidei Lari, Ion Suruceanu a reusit, cu un timbru vocal deosebit, sa incante in lunga sa cariera pasionatii de romantic, de frumos, de muzica de calitate. Cantecele interpretate de Ion Suruceanu ne-au incantat auzul in nenumarate randuri, rasunetul cel mai mare avandu-l “Clar de luna", “Ce seara minunata!" si “Luna, luna".


Hotel & Restaurant Rediu il are ca invitat special pentru seara de 8 Martie pe artistul Ion Suruceanu. Complexul a fost asaltat de o cerere imensa pentru suplimentarea locurilor incat organizatorii s-au vazut obligati sa ofere inca o reprezentatie si cu o zi inainte, in 7 martie, dar si de aceasta data locurile au fost ocupate imediat. Astfel, organizatorii au decis sa ofere botosanenilor cea de-a treia seara de spectacol, petrecere si voie buna, in 6 martie.

Amintim ca seria petrecerilor oferite de Hotel & Restaurant Rediu incep din 14 februarie, de Ziua Indragostitilor cu Anastasia Lazariuc, urmand pe 1 Martie cu Anisoara Puica iar in 6, 7 si 8 Martie Ion Suruceanu.



Hotel & Restaurant Rediu


0755.034555 si 0231.517131
www.facebook.com/complex.rediu
(Material publicitar).

Citeste si:

Complex Hotel & Restaurant Rediu continua seria petrecerilor si organizeaza inca o serata pentru 1 Martie! Vezi detalii!

Anastasia Lazariuc si Ion Suruceanu vor canta iubirea la Complex Hotel & Restaurant Rediu.