Invitație la Workshop-ul de Creștere a stimei de sine cu Cosmin Sava - Mindset Coach

Invitație la Workshop-ul de Creștere a stimei de sine cu Cosmin Sava - Mindset Coach

Vrei să-ți crești încrederea în tine și să îți depășești limitele?

Participă la un workshop unic de creștere a stimei de sine, susținut de Cosmin Sava, Mindset Coach și facilitator programe de dezvoltare personală!

Ce vei învăța:

• Cum să identifici și să elimini gândurile negative;
• Tehnici de îmbunătățire a imaginii de sine;
• Tehnici de cunoaștere de SINE;
• Metode de dezvoltare a unei mentalități pozitive;

Beneficii:

• Sesiune personalizată de Coaching de o oră online cu Cosmin Sava
• Garanție 100%: dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi

Acest workshop este pentru tine dacă:

1. Vrei să-ți crești încrederea în tine și să faci următorul pas în viața personală și  sau profesională:  Simți că ai nevoie de un impuls pentru a-ți crește stima de sine și pentru a-ți valorifica potențialul:
2. Te confrunți cu gânduri negative: Dorești să înveți cum să identifici și să elimini gândurile negative care te împiedică să progresezi;
3. Îți dorești o mentalitate pozitivă: Vrei să înveți cum să dezvolți o mentalitate pozitivă care să te ajute să depășești obstacolele și să te bucuri de succes.
4. Vrei să îți îmbunătățești relațiile personale și profesionale: Dorești să îți îmbunătățești interacțiunile cu cei din jur și să construiești relații mai puternice și mai sănătoase.
5. Ești deschis la învățare și dezvoltare personală: Ești dispus să investești timp și efort în propria ta dezvoltare și să aplici noile cunoștințe în viața ta de zi cu zi.

Acest workshop NU este pentru tine dacă:

1. Nu ești dispus să schimbi nimic: Nu ai intenția de a face schimbări în viața ta și nu ești deschis să încerci noi metode și tehnici.
2. Crezi că nu ai nevoie de ajutor: Consideri că stima ta de sine este deja la un nivel optim și nu vezi necesitatea de a te îmbunătăți în acest aspect.
3. Ești sceptic față de dezvoltarea personală: Nu crezi în beneficiile dezvoltării personale și consideri că astfel de workshop-uri sunt inutile.
4. Nu ai timp să investești în tine: Ești prea ocupat cu alte priorități și nu ești dispus să aloci timp pentru participarea la workshop și pentru aplicarea cunoștințelor dobândite.
5. Aștepți rezultate instantanee: Cauți soluții rapide și nu ești dispus să lucrezi pe termen lung pentru a obține rezultate durabile.
6. Nu ești interesat de interacțiuni sociale: Nu îți dorești să întâlnești și să interacționezi cu alți participanți și să construiești o rețea de suport și inspirație.
7. Nu ești pregătit să investești financiar: Nu ești dispus să investești financiar în dezvoltarea ta personală și consideri că banii ar fi mai bine cheltuiți în alt mod.

Acest workshop este creat pentru cei care sunt gata să își transforme viața și să își dezvolte stima de sine, dar nu este potrivit pentru cei care nu sunt dispuși să se angajeze în acest proces de creștere personală.


Data: Miercuri, 19 iunie 2024
Ora: 17:30 (durata aprox. 2 ore)
Locație: Botoșani, Sala de cursuri Cambridge Star, Str. 1 Decembrie, nr. 27, Botoșani
Taxa de participare este de 90 lei.

Înscriere:

Completează formularul https://forms.gle/o2FAMypWtCUvT78eA sau contactează-i la 0742586140.

Nu rata această oportunitate de a deveni o versiune mai bună a ta!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
32

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
49

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
160

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...