În urma unei investiții de 50.000 de euro, stația Țiriac Energy – Sincro din Botoșani a fost inaugurată oficial FOTO

Botoșani, 16 mai 2017. Compania Țiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, a inaugurat oficial stația de alimentare din municipiul Botoșani (Calea Națională nr. 58B). Aceasta face parte din rețeaua în franciză Țiriac Energy – Sincro, care cuprinde în prezent patru stații (Botoșani, Zalău, Șimleu-Silvaniei, comuna Dorobanțu – județul Constanța) și va include 50 de parteneri până la finalul anului 2020.

În urma unei investiții de 50.000 de euro, stația Țiriac Energy – Sincro din Botoșani a fost inaugurată oficial FOTO

 Tiriac Energy  Stiri.Botosani.Ro

Stația din Botoșani este deținută în continuare de SC Berișteanu IMPEX SRL, însă va funcționa sub o nouă titulatură, Țiriac Energy – Sincro, menită să îi aducă vizibilitatea și forța necesare pentru a ieși în evidență în raport cu lanțurile tradiționale de pe piață. Locația își păstrează zona de magazin, sub noua titulatură - “Coffee & shop”, și va pune la dispoziția clienților produse petroliere de cea mai bună calitate, provenite din surse interne.

“Am încredere în succesul unui lanț de benzinării 100% antreprenoriale, care sub un brand românesc puternic va putea concura cu jucătorii tradiționali din piața de retail de combustibil din România. Ne-am propus să devenim unul dintre principalii jucători de pe piață, iar parteneriatul cu SC Berișteanu IMPEX SRL este încă un pas înainte pentru a atinge acest obiectiv.”, a declarat Remus Hîrceagă, Director General Țiriac Energy.

„Intrarea în rețeaua Țiriac Energy – Sincro ne bucură și ne obligă totodată să oferim celor ce ne trec pragul servicii și produse la un nivel superior de calitate. Avem încredere că acest nou nume va fi benefic pentru orașul nostru și bine primit de clienți.”, a declarat Bogdan Berișteanu, proprietarul stației.

Adițional rețelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro, Țiriac Energy are în plan poziționarea în zonele urbane, dar și în cele de tranzit, a 150 de stații de carburant inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate și pe nevoia clienților de a alimenta ușor și în proximitate. Acestea vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.

Țiriac Energy comercializează o gamă diversificată de produse petroliere în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, prin intermediul unei echipe de vânzări dedicate, cât și prin portalul propriu www.tiriacenergy.ro, primul de acest tip din România.

În anul 2015, Țiriac Energy a luat decizia strategică de a demara înființarea unei noi linii de business, prin dezvoltarea unui lanț de benzinării, atât asistate, cât și neasistate în timpul alimentării.

Foto:

















(P).