Diamantul restaurantelor botoșănene!

Rediu Hotel & Restaurant a deschis cel mai nou si mai elegant restaurant din Botosani.

Diamantul restaurantelor botoșănene!

Sâmbătă, 7 iulie a.c., și-a făcut inaugurarea unul dintre cele mai frumoase saloane de evenimente din Botoșani, al 5-lea din cadrul Complexului Rediu, salonul DIAMOND. Numele trădează finețea și calitatea care definesc cel mai nou restaurant de la Rediu.









Rediu Hotel & Restaurant este o atracție ce merită văzută, cu un spațiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

La Rediu Hotel & Restaurant înțelegem pe deplin importanța evenimentelor de succes.
Cu o vastă experiență și cu o largă gamă de servicii, vă punem la dispoziție una dintre cele mai dinamice echipe de profesioniști, 
a căror pasiune și dedicație pentru evenimente nu cunoaște limite.


     


Experiența intuitivă și abordarea îndreptată către rezultat sunt elementele care pun în valoare viziunea dumneavoastră pentru evenimentul mult dorit. Preparatele culinare servite în mod curent la Rediu s-ar putea întrece oricand cu cele mai de top restaurante din țară, clienții și personalitățile care ne-au trecut pragul și au vazut dish-urile servite apreciază că Rediu este unic, că (re-)devine o emblemă și un punct de reper pentru Botoșani. Meniurile noastre sunt sezoniere, bazate pe condițiile climaterice și de regiune iar chef-ii noștri se întrec în a asigura o calitate ridicată la absolut tot ce servesc clienților.

 




      




Puteți fi siguri că un eveniment va fi un real succes atunci când alegeți Rediu Hotel & Restaurant. O întreagă echipă vă stă la dispoziție pentru a se asigura că veți avea parte de un eveniment așa cum ați visat dintotdeauna.

Contact events : 0755 034 555 / 0754 365 732
Hotel & restaurant reservations : 0231 517 131