DIAMANTUL prinde formă!

DIAMANTUL prinde formă!

 Complex Rediu  Rediu Hotel&Restaurant

În ultimii ani, sute de cupluri din Botoşani – şi nu numai – au decis să îşi petreacă cea mai specială noapte a vieţii la Complexul Rediu. Complexul de la marginea municipiului Botoşani a atras tinerii ca un magnet. Locul de poveste – într-un luminiş al pădurii -, varietatea restaurantelor – şi aici avem în vedere decorurile, numărul de locuri, intimitatea, calitatea deosibită a produselor culinare realizate de renumiţi chefi din ţară, servirea ireproşabilă şi atenţia angajaţilor i-au făcut pe mulţi tineri să işi dorească cu ardoare să îşi petreacă noaptea nunţii la Compex Rediu.



Aşadar, tinerii căsătoriţi au avut de unde să aleagă... Patru restaurante le-au stat la dispoziţie pentru minunatele petreceri! Asta până acum! Pentru că începând cu luna iulie 2018, Complexul Rediu va deschide al cinci-lea restaurant. DIAMOND Restaurant va deveni noua atracţie a complexului şi, garantat, locul în care mii de oameni se vor simţi minunat.



 

DIAMOND Restaurant vine ca o necesitate, mai ales că numărul solicitărilor pentru petreceri este din ce în ce mai mare. Având în vedere faptul că tot mai multe cupluri îşi doresc să petreacă la Rediu, iar cele patru restaurante sunt ocupate pe termen lung, conducerea Complexului a decis deschiderea unui nou restaurant: DIAMOND!



Amenajarea DIAMANTULUI a început deja! Se lucrează intens pentru finalizarea lucrărilor la termenul propus, iar cei interesaţi pot face deja rezervări pentru nunţile anului 2018.

„Noi ne propunem să creăm și să găzduim cele mai frumoase povești de dragoste şi să oferim servicii impecabile pentru evenimentele cu adevărat memorabile” – spun reprezentanţii Complexului Rediu şi, bineînţeles ai DIAMOND Restaurant.


(P).