De ce un apartament NOU? Materialele de construcții moderne

- un MOTIV pentru care să te muți într-un apartament nou.

Pentru construcțiile noi, normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi.

Printre exigenţele care se impun la realizarea şi exploatarea unei construcţii, conform Legii calităţii în construcții, este obligatoriu de respectat şi aplicat criteriile privind confortul termic şi protecţia împotriva zgomotului. Astfel în spaţiul construit, în funcţie de nivelul de aglomerare se impun anumite limite pentru temperaturile interne, nivelul zgomotelor, umiditatea. Pentru realizarea acestor parametri impuşi, se folosesc atât materiale din elemente structurale, cât şi materiale sau structuri specifice.

De ce un apartament NOU? Materialele de construcții moderne

Materialele folosite atât pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.

Ca un exemplu din branșă: aflăm de la tot mai mulți constructori că aceștia prefera cărămizile mai scumpe, dar de o calitate mai bună, celor ieftine, deoarece dacă un zidar poate lucra un metru cub de zidărie clasică pe zi, la blocurile ceramice mari, de calitate, cu fețele într-adevăr paralele, acesta va zidi chiar peste 2 mc pe zi.

UNIQUE Residence nu face nici un rabat la calitate, dând naștere unor construcții performante, cât mai confortabile, utilizând materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

Pentru noi nu există să asigurăm un confort superior în toate proiectele noastre fără materiale de calitate, moderne. Așadar - pentru toți aceia care nu au înțeles încă -  utilizarea materialelor de construcții ieftine este un mit!

Toate proiectele noastre sunt verificate de către specialiști autorizați și răspund tuturor cerințelor de: rezistență și stabilitate, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.”
 


 

SIMTE confortul!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași - stadii de realizare:


(P).

 

Spune-ne opinia ta