De ce ALFA PARK Residence - calitatea locuinței și a mediului rezidențial contribuie la bunăstarea copiilor și a timpului petrecut în familie

De ce ALFA PARK Residence - calitatea locuinței și a mediului rezidențial contribuie la bunăstarea copiilor și a timpului petrecut în familie

ALFA PARK Residence, un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice

Considerarea sănătății și a bunăstării influențează din ce în ce mai mult procesele de achiziție și de luare a deciziilor cu privire la o nouă locuință, mai ales după perioada stării de urgență, când populația a petrecut mare parte din timp doar în casă.

ALFA PARK Residence este un concept rezidențial inedit bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”. Conceptul arhitectural a avut ca scop crearea de noi poluri urbane, având la bază curtea interioară ce oferă intimitate în noile comunități rezultate.

Dezvoltarea rezidențială impresionantă cuprinde 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite, 16 locuințe tip duplex, 22 locuințe colective, spații comune pentru servicii comerciale și de alimentație publică, de învățământ, medicale și sportive (sală fitness, teren de baschet și bazin de înot acoperit), spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură.


 

Proiectul a urmărit realizarea unei treceri graduale a spațiilor, de la public la privat, care să încurajeze interacțiunea între membrii comunității. Corpurile de clădire formează un tot unitar și coerent , cu un joc de volume simple, albe, care amplificat de textura fațadelor , de inserțiile de lemn, metal, placări uscate de culoare antracit  și de efectele de lumină și umbră, rezultă într-o percepție dinamică a ansamblului.

Întrepătrunderea spațiilor publice cu rețeaua de spații verzi creează un mediu primitor și contribuie la definirea unui cadru urban ce conferă un standard înalt al calității vieții.

Existența a patru tipuri de locuințe îi conferă proiectului o imagine dinamică și îmbunătățește formal atmosfera percepută de la nivelul străzii, ieșind astfel de sub pericolul uniformității vizuale a acestei tipologii de ansamblu.

ALFA PARK Residence - este un concept multidimensional care se referă la calitatea vieții unei persoane în raport cu locuința sa, calitate definită prin starea de a fi confortabil.


 

 Investim în calitatea vieții! - Primul cartier autonom din Botoșani

ALFA PARK Residence va îmbina confortul cu natura pe toată suprafața, integrând 46 de case și 848 de apartamente, cu spații comune de agrement și spații de servicii, cu toate facilitățile extinse de care are nevoie un complex rezidențial bine structurat, pentru a crea cartierul cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botoșani.

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.


Detalii despre proiect și prețuri locuințe - case și apartamente noi - Alfa Park Residence

Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani

sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai multe medicamente noi destinate pacienților cu afecțiuni oncologice, diabet zaharat și boli rare vor fi incluse pe lista celor gratuite sau compensate

astăzi, 12:41
52

Ministerul Sănătății intenționează, printr-un proiect de hotărâre aflat, de puțin timp, în dezbatere publică, să extindă lista medicamentelor compensate și gratuite. Concret, v...

Dosar penal pentru un bărbat care transporta pește fără documente

astăzi, 11:13
214

La data de 4 februarie 2023, un bărbat, de 35 de ani,  din comuna Ripiceni a fost depistat pe drumul național, D.N. 29 C, în aceeași localitate, în timp ce tranporta în autot...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea pescuitului ilegal, soldată cu zeci de sancțiuni

astăzi, 11:09
97

În perioada 2-5 februarie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani au organizat mai multe acțiuni pentru prevenirea pescuitului ilegal, a transportulu...