Când deţii o bucătărie impresionantă cum se regăseşte la Rediu Hotel & Restaurant şi o mică armata de oameni pregătiţi profesional pentru a face faţă oricărei provocări culinare, poţi da curs invitaţiei de a pregăti şi servi mâncare la peste o mie de oameni, cum a fost cazul la sfinţirea mănăstirii de la Zosin, duminică, de Sfinţii Mihail şi Gavriil.
Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, alături de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, dar şi alţi ierarhi, preoţi şi diaconi, primari, senatori, deputaţi, au participat duminică în număr mare la sfinţirea impresionantului lăcaş de cult de la Zosin, ocazie cu care Complexul Rediu a intrat în acţiune cu un efectiv de 55 de ospătari, asigurând culinar evenimentul. S-au servit peste o mie de porţii de mâncare.
(Material publicitar).
Complex Rediu a asigurat cateringul la sfinţirea Mănăstirii Zosin
Ionut Iosub Sunday, 8 November 2015 AdvertorialAcest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici